2 év körüli gyerekeknek kell már a dzseki?
Pamut naci, atléta, póló, termopulcsi és egy mellényke, sapi! Ha fázna szólna, de megállás nélkül szaladgál.
Hát nem tudom, de én 17 fokban nem nagyon adnék rá harisnyát. Én is meghalnék ha már most harisnyát kellene felvennem.
Nekünk van, de még egyelőre nem használjuk.
Hosszú ujjú body, vastagabb pulcsi, és pufi mellény.
Szerintem elég amit ráadtál gyermekedre,ha fúj a szél esetleg széldzseki vagy dzsekis mellény felfér még.
Szerintem még a harisnya is túlzás.Mit fogtok télen adni szegény gyerekre???Próbáljátok csak ki ti is a harisnya-melegítőt,rohanjatok 2 kört az utcában és megtudjátok mit érez a gyereketet.Annyira félnek sokan,hogy megfáznak és épp ettől fáznak meg,hogy túl vannak öltöztetve,leizzadnak,hazamennek a még fűtetlen lakásba,levetköztetik az izzadt gyereket és mehetünk is az orvoshoz másnap:OOO "Pedig jól felöltöztettem a gyereket doktor úr!Hogyan kaphatott tűdőgyulladást?"
Néhány válaszolónak irányítottam a véleményem!
Nagyon okos az a régi mondhatni már közhely,hogy a "gyerekre csak 1 réteggel adjál többet,mint magadra".
Persze biztosan akad azért pro és kontra kivétel,fázósabb vagy melegebb vérű gyerek.
Én vagyok az az anyuka,aki ad a két évesére harisnyát,meg vastagABB nacit.Mindezt azért merészelem,mert sokszor leül,ha pl kavicsokkal játszik,vagy vakondtúrást pakol,hiába szólok érte,gyakran a játék hevében megfeledkezik magáról,és mivel már teljesen szobatiszta,nincs pelus,ami megvédje a fenekét.És elég fagyos amugy is.Ezért tettem,amit tettem.És nem fogom télen sem bezárni.Ide-stova ez lesz a harmadik tele,és még mindegyiken kinnt voltunk,még szakadó hóba,és mínusz húsz fokban is,és érdekes módon még egy télen nem volt mégcsak meghűlve sem.
Hihetetlen mikre vetemedek,mi?
Ugy bírom a látatlanban itélkedő kedves anyukákat.nem tudom,hogy ti hol laktok,de itt,ahol mi már egy hete úgy fúj a szél,hogy csak na.Tegnap párom,aki még mínuszban is csak egy vékony pulcsit tűr el,mikor jött haza a munkából,majd'megfagyott,olyan hideg szél fújt.Egyszerű látatlanban dumálni,mi?
Nevetséges ami itt megy.És mint már említettem,már két éves,és Hál'Istennek eddig csak egyszer volt náthás,az is azért,mert allergiás,és akkor jött neki elő,akkor derült ki.Talán mégse csinálok mindent olyan rosszul,nemde?
Kedves kiosztók,megkérdezhetem,hogy a ti gyermeketek hányszor volt beteg?
Első válaszoló vagyok.
Hát én fázom kint nadrágban hosszú újjúban kabátban, ezért adok a gyerekre harisnyát nadrággal. Sokat hintázik, homokozik, nem szeretem ha kivan a lábszára, biztos fázik a csupasz lábszára a szélben!
Ha hidegebb lesz akkor harisnya bélelt nadrág, ha még hidegebb akkor harisnya nadrág overál!
Én is felveszem ha hűvös van a vékony harisnyát nadràg alá télen a
cicanacit fari alá! Nem fagyoskodom!
Bent van nàlunk 24 fok, mi már fűtünk, nem viszem ki a 13 fokos széles időbe úgy ahogy bent van a 24 fokban harisnyàban, ráadom a nadrágot!
Tegnap 19.42-es vagyok. Bár szerintem én nem osztottam ki senkit, csak megjegyeztem, hogy nem adnék rá harisnyát.
Nálunk is fúj a szél, de ma is úgy sétáltunk, hogy naci, atléta, póló, pamutpulcsi és mellény. Rajtam egy póló egy vékony pulcsi és mellény volt, de mire haza értünk így is levert a víz. Az én lányom is szobatiszta, de csak ezért nem adok rá harisnyát. Nem engedem, hogy leülljön, lehet guggolni is! Ja és a 2,5 év alatt még nem volt beteg! (kopp, kopp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!