Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyerekeknek kell...

2 év körüli gyerekeknek kell már a dzseki?

Figyelt kérdés
Én még nem adtam rá, csak egy atlétát, hosszú pólót és egy vastag pulcsit. Viszont most fúj a szél és nem tudom, hogy szükség lehet e már rá. Ti miben viszitek ki?
2010. szept. 28. 12:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Harisnya, fari, trikó, hosszú újjú, pulcsi,dzseki!
2010. szept. 28. 12:35
 2/20 anonim ***** válasza:
2 éves a lányom, nálunk 17 fok van kint és süt a nap. Ma így voltam vele kint. melegítőgatya, zokni, rövid ujjas póló, vastagabb pulcsi, cipő. mozog, szaladgál, biztosan nem fázott... Ha fázna, mondaná... Ha túlöltözteted, csak leizzad és egy szellőtől megfázik. Ha te vennél már dzsekit, ráű s adj. Ennyi idősen már nem érvényes a + egy réteg ruha.
2010. szept. 28. 12:40
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
hát hallod,én már mióta elmúlt a jóidő,bejött ez a kegyetlen bolond idő,azóta dook rá.Nekem elég érdekes,hogy te nem.Akiket látok gyerekkel,ott már minden van kabát.Én igy viszem ki:harisnya,vastagabb naci,póló,pulcsi,vékonyan bélelt dzseki,meg sapka
2010. szept. 28. 12:41
 4/20 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy van aláöltöztetve, de ilyen szeles időben már adnék rá egy vékonyabbat. Viszont harisnyát nem!! Kedves harisnyát és vastag nacit adó anyuka, mibe öltözteted majd -5 fokban?!
2010. szept. 28. 12:43
 5/20 anonim ***** válasza:
Ma is tegnap is így voltunk lent: body, vékony anyagú hosszú ujjú póló, farmerkabát, pufimellény rajta, nadrág.
2010. szept. 28. 12:44
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
ma adtam rá, mert iszonyat szél van, de csak a szél miatt. harisnyát meg 45 réteg ruhát eszembe sem jutott, akkor mit adok rá majd télen, mikor lesz -10 -15 fok is?
2010. szept. 28. 12:50
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

Pamuttal bélelt farmer

R. ujjú body, kötött pulcsi és kétrétegű széldzseki.

20,5 hónapos kisfiú

2010. szept. 28. 13:02
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 28. 13:06
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát csajok én el vagyok hűlve. Délelőtt voltunk a 2 éves státuszvizsgálaton, és ennyi ruha volt a fiamon: farmergatya, póló, vékony pulcsi és egy kötött pulcsi. Igaz, itt nem fúj a szél.

volt egy 1/2 év körüli kislány, harisnya, rövid ujjú body, hosszú ujjú body, vastag plüss melegítő, téli overál és vastag sapka. Vajon Őt hogy öltözteti majd az anyukája mínuszokban?

2010. szept. 28. 14:26
 10/20 anonim ***** válasza:
Megoldja... majd nem viszi ki, hogy meg ne fázzon :)) Sajnos sok ilyn anyukát ismerek én is, akik azt hiszik, Szibériában vannak, ha már nincs 20 fok... Szombaton én is láttam hasonlót: 2,5 éves kislány ült a babakocsiban a piacon. Rajta vastag, téli sapka, overál!... Ordított, hogy "vegyük le!"... tépte magáról a göncöt. Hozzáteszem, volt vagy 20 fok, a szél nem fújt.
2010. szept. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!