Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a reggeli rutinotok egy 1...

Mi a reggeli rutinotok egy 1 évessel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Fél 7kor ébred

7 korul felöltözünk

Fél 8kor reggelizik, tojás, Virsli, szendvics, mikor mit.

Aztán ő jön , megy, játszik, én addig elpakolok, mosogatok stb

Kb Fél 10-10 körül kimegyünk az udvarra vagy a játszótérre, aztán a déli alvásig kB ennyivel telik a nap.

2022. okt. 18. 06:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Fel8kor kel kb.

Felöltöztetjük a bátyját, elküldjük az apjukkal oviba/dolgozni őket.

8fele reggelizünk.

Utana ki udvarra, kiengedjük az állatokat

Utana ő ugy 10ig eljátszik, én főzök, takarítok.

10kor alszik kb fél órát.

Utana ismét játszik

Délben indulunk a nagyért az oviba, 1re érünk kb haza

1kor ebéd, picit játszanak.

2fele ismét egy kb fél óra alvás

Utána udvar estig.

7kor vacsi, utána fürdés, 9fele alszik el.

Éjjel végtelenszer kel. Most 4 foga jön egyszerre (2 van eddig) így kb fél óra alvás, 1 óra sírán pár éjszaka óta a program

2022. okt. 18. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
6-7 között kel, így én is. Csinálok valami reggelit, addig jön utánam és szétpakol. Eszünk együtt, utána én amíg kávézok, addig ő molyol a játékaival. Kicsit összekapom magam, utána őt is átöltöztetem, és 10 felé megyünk sétálni, vagy játszani játszótérre. Ha álmos és bealszik a kocsiban, akkor csak a vásárlást intézem délelőtt pl, az alatt végig alszik. Délben ebéd (legtöbbször rendelt vagy hétvégéről, amit főztünk, hétköznap nem főzök, nagyon ritkán este csak).
2022. okt. 18. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A lányom kicsit idősebb, de ez volt a rutin 1 évesen: Fél 7 körül kelt. Utána ivott egy kis tápszert az apukájával, majd átöltözés, peluscsere, fésülködés. Utána reggeliztünk együtt 7 körül (kenyérfalatok, virsli, zöldség, ilyesmi). Aztán amíg elpakoltam, elmosogattam, vagy játszott ügyesen egyedül, vagy a lábamnál üvöltött 10 percig, nálunk akkor tombolt a szepa nagyon. Aztán ha végeztem, akkor átöltöztem én is, aztán általában játszottunk, program nem nagyon fért bele, mert 10-kor már ment is aludni (2x aludt akkor még).
2022. okt. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!