Kamaszként mi a reggeli rutinotok? Mennyi idő alatt vagytok "utca kész"?
Anyukámmal szinte naponta összeveszünk ezen, hogy mennyit vagyok a fürdőbe, miért reggelizek sokáig, miért az utolsó pillanatra hagyom a kiállást...
Ezért érdekelne, hogy más 15-17 évesnek hogy zajlanak a hétköznap reggelek, tényleg én vagyok -e az elviselhetetlen lány egyedül.
Hatkor kelek.
Vitamin, kakao.
Oltozes, fesulkodes, fogmosas.
Haromnegyed hetkor a buszon ulok.
17/L.
Kb. így néz ki a reggeli rutinom:
Attól függően kelek,hogy van e nulladikom,ha van akkor 6.30-kor kelek,ha nincs 7 órakor.
Az estek 90%-ban este még kikészítem az aznapi ruhám,így azzal sem kell bajlódnom,és anélkül nem fekszek le,hogy be ne pakolnám a táskám.
Első dolgom,irány a WC,utána a fürdő,fogat mosok,leöblítem vízzel az arcom,hogy jobban felébredjek,kifésülöm a hajam,ha valami frizurát akarok csinálni,akkor megcsinálom,bár ha nulladikom van egyszerűen csak kiengednem a hajam,olyankor nincs idő bonyolult frizurákra. (Mindig este fürdök,nem tudok úgy lefeküdni,hogy koszos vagyok,akármennyire is vagyok fáradt.)
Reggelente soha nem eszek semmit,mindig kavarog a gyomrom,nincs étvágyam.
Gyorsan nekilátok öltözködni. Ezután az asztalomhoz ülök(mivel mindig csak a vita van abból,hogy kié a fürdő,így inkább a szobámban szépítkezek,a vitákat elkerülve)és minimális sminket (korrektor,púder) használok,ha problémás az arcom,magyarán pattanásos,akkor kicsit tovább húzódik el ez az idő.
Gyorsan cipő fel,kulcs,teló a zsebbe és indulás.
Nulladik órához 6.50-kor indulok el itthonról,elsőhöz 7.30-kor. Ha nulladikom van,apu visz kocsival,ha nincs nulladikom akkor gyalog szoktam menni,néha a barátom elkísér a suliig.
3-as,nem az én dolgom,de a reggeli dupla adag kávé+cigi egyenes út a 40 éves kori szívinfarktushoz.
Csak ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!