Kamaszként mi a reggeli rutinotok? Mennyi idő alatt vagytok "utca kész"?
Anyukámmal szinte naponta összeveszünk ezen, hogy mennyit vagyok a fürdőbe, miért reggelizek sokáig, miért az utolsó pillanatra hagyom a kiállást...
Ezért érdekelne, hogy más 15-17 évesnek hogy zajlanak a hétköznap reggelek, tényleg én vagyok -e az elviselhetetlen lány egyedül.
6kor kelek, megiszom a bögre kávém ezután felöltözöm fogat mosok. Megmosdok kihuzom ceruzával a szemem, ha kell egy pici alapozot rakok magamra.. ha kijott egy két pattanás.
Ezután be fújom parfümmel magam.
Veszem a kabátot dzsekit cipőt.
Evvel általában 45perc alatt kész vagyok. Anyuval meg reggel beszelek pár mondatot.
7:15re járok suliba, 07:05 re jön barátnőm 5 perc alatt oda érünk a suliba meg elszivom a reggeli cigim.
15/l :)
4:30-kor csörög az óra, aztán 4:45-kor megint. Legkésőbb 5-kor felkelek, felveszem az előző este előkészített ruhát, aztán fogat mosok, meg kezdek valamit a hajammal, egy kis szempillaspirált felteszek, meg néha egy kis púdert és 5:26 körül elindulok a buszmegállóba (5:34-kor jön a busz). Aztán vonat, metró... 7 körül a suliban szoktam lenni, mert csak így megy vonat. De legalább van időm reggelizni a suliban. Fél nyolckor kezdődik a tanítás.
16l
6:00-kor kelek fel és 7:30 kor indulok itthonról, ezalatt az idő alatt reggelizek, fogat mosok, felöltözök, sminkelek.
a szobámban szoktam sminkelni így ezen nincs vita. általában 6:50-7:20 ig sminkelek kb mivel reggeli közben telefonozok és elhúzódik:D ja és a sminkemet mindig zenére csinálom:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!