Kamaszként mi a reggeli rutinotok? Mennyi idő alatt vagytok "utca kész"?
Anyukámmal szinte naponta összeveszünk ezen, hogy mennyit vagyok a fürdőbe, miért reggelizek sokáig, miért az utolsó pillanatra hagyom a kiállást...
Ezért érdekelne, hogy más 15-17 évesnek hogy zajlanak a hétköznap reggelek, tényleg én vagyok -e az elviselhetetlen lány egyedül.
6:10 körül anya feloltja a villanyt, hogy keljek. 6:30 körül előmászok az ágyból. Pisilek, gyorsan arcot mosok. Felöltözök, megreggelizek, pakolok magamnak kaját. Nem szoktam magam nagyon kicicomázni, megfésülködök, meg teszek fel egy kis szempillaspirált. A táskámat este szoktam bepakolni. 7 körül indulok biciklivel, 7:15-től van órám.
18/L
Közel lakom a sulihoz, szóval 7 körül kelek, de igazából nem ártana ha negyed órával korábban felkelnék, csak nem megy:D az iskolába pedig az utolsó 5 percben érek be de ez nem baj.
Felkelek, bemegyek a fürdőbe. Ott arcot mosok, felöltözöm, berakom a kontaktlencsém, megfésülködöm, majd jöhet a smink, ami úgy kb negyed óra. Aztán gyorsan reggelizek, fogat mosok, előveszem a táskámat, bepakolom a kaját, kabát fel és indulok.
6-kor szól az ébresztőm, néha 6:30 van mire kimászok az ágyból, így kb 15 percem van. Ha nem húzom el az időt a felkeléssel, akkor kb 6:10-kor mászok ki az ágyból. Nem tudok hirtelen felkelni, mert szédülni kezdek. Elmegyek mosdóba, majd fogatmosni és fésülködni. Ha olyan kedvem van sminkelek és/vagy kivasalom a hajam, ez max 10 perc. Utána felöltözöm, általában tudom mit akarok felvenni. Elpakolom a táskámat, és elteszem a kaját, vizet engedek magamnak az üvegembe. Indulás előtt 5 percig tuti keresek valamit (sál, telefon, kulcs, bérlet...stb) Végül 6:35 és 6:40 között elindulok, jobb esetbe és akkor nem kell rohannom a vonatra. Ritkán beiktatok egy kávét indulás előtt.
18/l remélem nem gond, ha válaszoltam :)
Ha van első órám, akkor 6:23-tól szól az ébresztő, 6:30-37 körül mászom ki az ágyból. Kávézom 20 percig, majd fogmosás-fésülködés-stb, eldöntöm mit vegyek fel (5-15 perc), elrakom a telefont, kulcsot, fülhallgatót. A táskámat előző este pakolom össze. 7:25 és 7:36 között valamikor elindulok, és reménykedem, hogy nem kések el (nagyon).
18/L
6:30-kor szól az ébresztőm, 7-re fel is kelek, ha kitaláltam előre mit veszek fel, akkor 3 perc alatt felöltözöm, ha nem akkor 10. Reggelizek, fogat mosok, fésülködök, sminkelek (alapozó, korrektor, púder, szemöldök, szemhéjfesték, spirál, pirosító és rúzs, kb 7 perc feltenni) és fél 8-háromnegyed 8 között kilépek az ajtón. Ha hamarabb akkor van időm még megállni egy kávéért menet közben.
Ha nincs első vagy első két órám, akkor egy vagy két órával csúszik későbbre
18L
5.40kor már felkelek,
Wczés, elszívom reggel az első szál cigimet, zuhanyzok, hajatmosok, megszárítom a hajamat beállítom, felöltözök. Ilyenkor már 6.30van, reggelizik és indukok a vonathoz 6.45kor. De ha le van vágva a hajam jó rövidre akkor nem vacakolok vele ennyit..akkor felkelek 6.00kor :D
17F
Olyan 6:20 6:30 körül kelek fel. Reggelizni nem szoktam otthon ,mert nincs étvágyam ezért a suliban valamelyik korábbi szünetben eszem először. Felkelés után fogat mosok , arcot tisztítok , beágyazok ,sminkelek (nem teszek magamra vakolatot tehát azzal elég hamar megvagyok :D) , felöltözöm , ha otthonról viszek kaját azt elrakom , bepakolok a kocsiba és noszogatom anyumat hogy igyekezzen:)
Utálok iskolából késni , sosem szoktam ,mert ha rágondolok már rosszul leszek (mármint a késéstől).
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!