Alsós osztályban való piszkálást, hogy lehet kivédeni? Ha a piszkáló gyerek szülei nem partnerek ebben?
Másodikos gyerekekről van szó, kettő gyerek teljesen rászállt a fiamra. A fiam nagyon csendes, nyugodt gyerek, csúnya szó de igazi kis "stréber" mindenben a legjobb szeretne lenni, sok tanul, olvas. Emiatt állandóan piszkálják, de már olyan szinten hogy rugdossák, a ruháit elszakítják. Ma a szemüvegét törték el.
A napköziben történik ez állítólag. Délelőtt bontott csoportban azokkal a gyerekkel nem találkozik. A piszkáló gyerekkel beszélni nem engednek, nem lehet bemenni a terembe, a szüleik szerint ez hazugság nem csinálnak ilyet. A napközis nevelő sz.rt sem ér mert nem hallgatnak rá a gyerekek. Megfordult a fejemben, hogy ha az igazgatóhoz megyek, tehet valamit?
A napköziből kivettem októbertől kezdve.
"Ma a szemüvegét törték el."
Nekem itt eldurranna az agyam és mennék a rendőrségre. Nekem (=szülő) kárt okozott valaki, és ezt meg is fogja téríteni. A rendőrség derítse ki, ki tette, kinek a felelőssége, hogy ez megtörténhetett, utána ellene indul a polgári per. Pitiáner összeg, nem is a pénzért csinálnám, hanem, hogy észbe kapjon ott a sok ostoba tanár, meg szülő, akik ezt eltűrik, netán támogatják is.
A tanárok csak a fizetésemelésért tudnak vergődni.
Abban sem lennék biztos, hogy ők aztán tényleg mindent megtettek...
De, a gyerekek bizony hajmeresztő dolgokat tudnak kitalálni, pláne ha arról van szó, hogy megmenekuljenek a szidástól vagy a büntetéstől. Ha én töröm el a szemüvegemet, anyám mérges lesz, lehet kiabál is, apám is, nem játszhatok a számítógépen m stb. Ha azt mondom, a Jani törte el, akkor mindenki a Janira lesz mérges, ő kap csak büntetést,
én nem.
Érdemes lenne meghallgatni a másik felet is, bár az is sokat elmond a történetről, amit a kérdező maga írt: "A napköziben történik ez állítólag" Tehát ő maga is kétségbe vonja a történtek valodisagat
Mi az hogy nem engednek velük találkozni?
Le kell keverni 2 nagy sallert, az ilyenek másból nem tanulnak
Itt is volt az osztályban ilyen gond, hogy nyáron zaklatták egymást a neten a gyerekek miközben ennyi idősen fb sem lehetne nekik nem hogy tiktok.
Minden féle undorító videókat küldözgettek.
A szemüveget behajtom az biztos, mert ismerem a gyerekem nem hazudna!! Azért egy gyerek csak nem szakítja le a farmer hátsó zsebét magának, vagy tépi le a kapucnit a pulóveren. Úgy megrángatták a hátára esett, a feje is sebes lett.
A bokája is kék zöld a rugdosástól. Ezeket lefotózva küldten az osztályfőnöknek, napközisnek de ma megy az igazgatónak is.
Ez már rendőrségi ugy…
Én is bántalmazott vagyok, mondjuk engem “csak” szóban bántalmaztak, de megbántam hogy nem mentem anno nekik
Nálunk a tanárok is bántalmazók voltak sajnos
A gyerekednek ebből nagyon súlyos problémái lehetnek az eleteben, felnőttként is
Mint szülőnek muszáj lépned
Egyértelműen rendőrségre kellene menni az iskola egy nagy sz#rkupac hacsak nem fizetos elit nemzetkozi intézmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!