Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves gyermeked hord trikót?

7 éves gyermeked hord trikót?

Figyelt kérdés
Hűvösebb időkben, télen… elsősorban fiús anyukákhoz szól a kérdés, de persze lányos is írhat.
2022. szept. 16. 16:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Ing alá trikót az izzadás miatt szoktak, azért, hogy felszívja és ne az ing ázzon. Nem pedig azért, hogy "ne legyenek tirpákok". Nem etikett.

Egy kisgyerek meg nem úgy izzad. Ha nem átlátszó az ing, teljesen felesleges a trikó. Nyilván ha fázik, vehet.

2022. szept. 17. 13:20
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem hord. Az oviban télen is egy szál pólós idő volt, sok lett volna alá még trikó is. Ha hideg volt inkább felfelé öltöztettem. Most suliban is így lesz. Pólóra hosszú ujjú póló. Mert azt leveheti, ha melege van. Míg ha trikóról venné le a felette lévő réteget... Ezt talán nem kell magyarázni. Trikó önmagában nem normális viselet, hisz fehérnemű. Az meg macera egy gyereknek, hogy póló le, trikó le, póló fel.
2022. szept. 17. 13:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Alapból nem adnék rá,de az iskolában kérik póló alá. Így oda télen vesz fel,máshová meg nem.
2022. szept. 19. 13:56
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Pont ezért raktam fel a kérdést, nekem is szóltak, hogy adjak trikót a gyerekre… sosem hordott, rétegesen öltözik, ha szükség van rá és figyel, hogy a dereka ne legyen kint.

Nem értem milyen elvárás ez?!

2022. szept. 19. 15:34
 25/26 anonim ***** válasza:
49%

23-as vagyok

Hát nem tudom...nem akartam adni rá mert amúgy mindig melege van,ha rajta múlna télen egy szál bugyiban aludna 😁

Viszont minden egyes nap szóltak,hogy trikó trikó trikó így adtam rá tavaly. Idén még nem kérik de gondolom fogják. Szerintem nem is kényelmes a felső alatt még egy trikó...

2022. szept. 25. 13:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Nálunk is ez van, hol a trikó, miért nincs trikó, kell a trikó… 🙂
2022. szept. 25. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!