7 éves gyermeked hord trikót?
Figyelt kérdés
Hűvösebb időkben, télen… elsősorban fiús anyukákhoz szól a kérdés, de persze lányos is írhat.2022. szept. 16. 16:26
11/26 anonim válasza:
Meglepö, hogy egyáltalán még van ilyen ruhadarab, legalább 30 éve nem szokás hordani. (Kivéve, ha nyáron ez az öltözete.)
12/26 anonim válasza:
Lányom hord télen. 5 éves. Én is hordok spagettipántos felsőt a felsőim alá télen.
14/26 anonim válasza:
Atlétát? Télen igen. Kislányom van, télen kap a póló alá.
Nálunk a trikó a rövid ujjú póló.
15/26 anonim válasza:
Nem, nem hord. Csak ünneplő fehér blúzhoz adtam, hogy ne látszódjon át (összesen kétszer). 7 éves lány.
A 4 éves öccsére se adok sose, valószínűleg 7 évesen se fog kapni.
16/26 anonim válasza:
Kislanyom van. Van néhány darab mesefigurás mintájú trikó itthon, pizsama felsőnek használja. Ilyen csipke szegélyes is van, gondoltam már rá hogy egyszer ráadom valami alá, de még soha nem került rá sor. Kaptuk őket, magamtól nem vettem volna.
17/26 anonim válasza:
Persze, hogy hord. Télen,hogy ne fázzon a dereka át.
18/26 A kérdező kommentje:
Akkor nincs egyedül a fiam, sőt.
Én soha nem adtam rá, kicsiként sem… szerintem a trikó nem véd semmitől, feltudom öltöztetni normálisan, úgy hogy ne fázzon meg…
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. szept. 17. 07:46
19/26 anonim válasza:
Ing alá igen, egyébként nem.
20/26 anonim válasza:
Mondjuk inget trikó nélkül elég nagy tirpákság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!