Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy fogadta 7 éves kor...

Hogy fogadta 7 éves kor körüli gyermeked a kistesó érkezését?

Figyelt kérdés

A csavar a storyban, hogy ugy alakult, másik kapcsolatból lesz a kistesó. Apukajaval nagyon rossz volt a családi légkör. Most viszont nyugi van

.

2021. márc. 23. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam örült, bár nálunk ugyanaz az apuka. Kérdés, hogy a nagyobbik nem lesz-e mellőzve a közös új gyerek miatt. Minden attól függ szerintem.
2021. márc. 23. 23:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kicsit több, mint 8 év van a két gyerek között. Örült nagyon a fiam, akkor volt kicsit csalódott, mikor kiderült, hogy kislányt várok, mert ő öcsit szeretett volna. Gyorsan túllépett ezen, ma már a kicsi 6,5 hónapos, a fiam nagyon szereti, a kicsi pedig úgy néz rá, mintha csodát látna. Nálunk mondjuk ugyanaz az apuka, nálatok az új kapcsolat nehezíthet azért a dolgon szerintem.
2021. márc. 24. 05:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
8 éves volt. Sírt örömében. Imádja az első perctől.
2021. márc. 24. 06:00
 4/10 anonim ***** válasza:

9 év van köztük, nagyon várta a lányom, akkor kicsit csalódott volt, hogy fiú és nem babázhat vele. De nem láttunk és nem tapasztaltunk féltékenységet később sem. Jó testvérek..... Voltak.

Most viszont a lányom kamasz és olyan szinten nem viseli el a közelében az 5 éves testvérét, hogy sírni tudnék. Piszkálja, veszekszik vele, minden világi dühét rá vetíti.

Nehéz így, most soknak érzem a különbséget nagyon.

2021. márc. 24. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Nalunk 6 év a különbség,nagyon várta. De csalódott. A baba sír és állandóan lefoglalja anyát. Már egy múlt a kicsi,néha elkergetoznek,de olyan szintű féltékenység van,hogy a 🐶💩 is megennè,ha a kicsi azt kapna. Nézi hogy a mobil háttérképen ki van elöl,ki hány percet ül az olemben,ha I love Mom volt a bodyjan,a földhöz vágta magát és filccel rajzolni kellett neki is a polora. Napi szinten kérdezgetik hogy ugye őt jobban szeretem mert elsőszülött,🤦 nem gondoltam volna hogy ez lesz
2021. márc. 24. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:

8 ev van a ket gyerek kozott, mindketto lany. Sosem varta a kistesot, barmivel probalkoztunk utalta azt, hogy neki tesoja lesz. Mikor megszuletett akkor engem levegonek nezett, nem szolt hozzam. Borzalmas megelni azt, hogy ott van a siro hasfajos baba, a nagyobbik meg osszepakolja a ruhait, hogy a mamahoz koltozik.

Azota eltelt lassan 6 ev.

Semmi sem valtozott, a nagy az ellensegekent kezel, semmit nem oszt meg velem. A kistesoval sem foglalkozik. Nem lehet egy percre sem rabizni.

2021. márc. 24. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
8.5 év van köztük. A nagy lány, fiút akart,megkapta. Nagyon szeretik egymást, sosem volt féltékeny.
2021. márc. 24. 10:04
 8/10 anonim válasza:

Jól elvannak ezzel a korkülömbséggel.

S az új apuka örűl a babának?

Neki is vannak gyerekei?

2021. márc. 24. 16:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, a párom őszintén jobban akarta, mint én. Nem is gondoltam, hogy lesz még második gyermekem. A páromnak nincs még, nyilván szeretett volna. A lányommal is jól kijönnek
2021. márc. 24. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Azért nyilván nagyon oda kel majd figyelned, hogy a nagyobbat ne érje aránytalan "sérelem". Tudom, miről beszélek, nekem is van egy féltestvérem, én vagyok az idősebb, majdnem 10 évvel. eleinte nagyon jól kijöttünk a nevelőapámmal, örültem, hogy végre nekem is van apukám (az én édesapám meghalt). Aztán megszületett a húgom és egyre rosszabb lett a helyzet. Az utóbbi néhány évben már kimondottan gyűlöltem, szinte már örültem neki, amikor meghalt. Húgommal sem jó a kapcsolatom, volt pár normális év, de többnyire konfliktusokkal teli volt az életünk. Az én anyám soha nem állt mellém, akkor sem ha nekem volt igazam. Ne kövesd el ezt a hibát, nagyon könnyű sajnos.
2021. márc. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!