Ki mit gondol az ilyen "nevelésről"?
Nyilván a szülő visszament gyerekbe…
Hazudnék, ha azt mondanám nem esett megár velem is ( nem a fenti szitu, csak általánosságban)
Nem ismered az előzményt amúgy.
Nálunk ez állllandó vita, pont almával.
Nem akar rendeset enni, csak az alma vagy az uborka ha azt eszik akkor újfent nem eszik a normális táplálóbb ételből.
Addig, amíg nem evett, nem ehet ilyesmit se ( aztán jön az édesség könYörgése)
Fontos tudni, hogy állandó gyarapodási gondja van a gyereknek mert szelektív evő.
2
Nem az alma a lényeg. A gyerek feszegeti a határokat,ha meg ebben engedsz azt fogja hinni hogy másban is fogsz. Egyenes út akezelhetetlen hisztis gyerekhez.
Inkompetens szülő. Èn is csinàltam sajnos ilyet. Hagy egyen almàt, ha akar.
Bolhàbòl csinàl elefantot a szülő, olyasmiben akar diktàlni, amiben nem kène ennyire szigorùan, plusz lemegy óvodàs szintre. Amìg nem csak èdessèget szeretne enni a gyerek, nem főzet külön magàra ès nem extra dràga ètelt kèr, addig hagy vàlassza meg mit eszik.
Első, nem èrtem mi bajod avval, hogy a gyereked almà meg uborkàt enne, rendes ètelek.
4
Értem én persze. De más gyerekbe úgy kell beleimadkozni a gyümölcsöt. Kompromisszumot kellett volna kötni. Pl csak 1 fél alma. És nem csavargatni a gyerek kezét.
8
De a gyerek itt valószínűleg nem almát akart,csak veszekedni meg hisztizni. Az se kizárt hogy volt előzménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!