Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idegbeteg 2 eves, letezik ilyen?

Idegbeteg 2 eves, letezik ilyen?

Figyelt kérdés

Harom hete a kozek 2 eves gyerekem kifordult magabol. Mindenert foldhoz veri magat, ordit, visit, ha nem az van amit o akar.. Ezt betudtam kezdo dackorszaknak..

Az elmult 3 ejszakak maga a borzalom. Este 10tol hajnal fel4ig kepes legalabb 8szor felkelni.. nem is ez a legnagyobb problemam..

Tegnap delutan kint jatszottunk az udvaron, hozott egy tenyernyi kovet es hozzamvagta. Ma reggel pedig felkeltunk es mosolyogva ugy fejberugott hogy azt hittem elsirom magam...

Nem nezek semmi agresszios filmet, bar az apja sokszor kiabal, altalaban o is akkor mikor nem az van amit o akar (mint egy nagyranott gyerek...) Es ezaltal eleg nagy a fesztseg itthon, meg nem is tudom, o is kifordult magabol, onzo lett es leszr mindent :')

Mit csinaljak hogy ne bantson a gyerekem?

2022. aug. 24. 09:22
1 2 3
 1/25 Katona Dius ***** válasza:
76%
Apukát utánozza. Látja hogy elnézed neki is. Mindkettőt neveld meg. Mondjuk ha valami baromságot csinalnak, vágd te is magad a földhöz és túljátszva hisztizz,hogy lássák mennyire abszurd amot csinálnak.
2022. aug. 24. 09:29
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
A gyerek a szülő tükre.
2022. aug. 24. 09:41
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Véletlenül se apával kell valamit kezdeni, hanem a gyerekkel….
2022. aug. 24. 09:42
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Akinél meg nem ilyen az apa, ott simán dackorszakos a két éves. Ettől függetlenül azért jó lenne ha apuka erőt venne magán és jobb példát mutatna. Ne engedd, hogy megrugjon, én büntiböl betettem a kiságyba 1 percre, 3-szor kellett kb. megcsinálni és megértette.
2022. aug. 24. 10:02
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
mondjuk ilyen példát mutató szülők között mit is várunk?!
2022. aug. 24. 10:18
 6/25 anonim ***** válasza:
41%

Mert eltűröd. Rávertél a kezére egy isteneset, mikor megdobott egy kővel?

Beraktad külön szobába, külön ágyba mikor fejbe rúgott? Ott hagytad?

Férjed rászólt a gyerekre ekkor, vagy később mikor haza ért?

Ha mindenre nem a válasz, akkor így jártál, te vagy ostoba.

2022. aug. 24. 10:18
 7/25 anonim ***** válasza:
80%

"az apja sokszor kiabál"

Hmm...

2022. aug. 24. 10:31
 8/25 A kérdező kommentje:

Racsaptam a kezere, buntiszekre szoktam ultetni mikor ilyesmit csinal kulon egy masik szobaba.. apuka semmiert nem szol ra, mondtam mar neki ezt is hogy fegyelmezhetne o is a gyereket, ne en legyek mar mindig a szrfej aki mimdenert szol...

Apukanak meg hiaba mondok barmit kb le se szrja. Alig van itthon ha megis veletlen itthon van semmit nem csinal. Mondtam neki hogy beadom bolcsibe a gyereket hogy eltudjak menni dolgozni, erre beszolt hogy miert akarom tonkrebaxni a gyerek eletet a bolcsodevel . Holott en is voltam bolcsis es nem lett karomra

2022. aug. 24. 10:31
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

A férjed amellett, hogy verbálisan bántalmaz, fizikailag is szokott?

A gyerek látja, hogy mikor az apja üvölt veled, te gondolom meghúzod magad. Kiszolgálod, mindent te csinálsz.

A kisfiad látja, hogy nem tisztel téged az apja, így ő is utánozza.

Nem a gyerekkel van a baj, hanem a férjeddel, és főleg veled, hogy hagyod.

Kolléganőm ilyen idegbeteg férj mellett nevelt fel két fiút, azok is úgy beszélnek vele, mint a szarral.

2022. aug. 24. 11:12
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ez sajnos ilyen egyszerű. A gyerek a szülőre akar hasonlítani. Ha azt látja, hogy otthon a férjed az úr, te meg meghúzod magad, akkor nyilván inkább a férjedre. És mivel a férjed sem tisztel téged, ezért ő sem fog. Látja, hogy te vagy az a családban, akivel ezt a bunkó viselkedést meg lehet csinálni.
2022. aug. 24. 12:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!