Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól lehet az...

Hány éves kortól lehet az kötelező hogy egy gyerek anyai felügyelet nélkül pl plázában férfi wc be menjen, strandon férfi öltözőben pakoljon egyedül?

Figyelt kérdés
Ha egyedül tud öltözni ugyan, de pl még nem pakolja zárja a dolgait biztonsággal az öltözőkben, vagy pláza mosdoban/bárhol ha abúzus érné, kivédhetetlen szülői részről

2022. aug. 5. 08:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Nincs rá szabály, onnantól amikortól már látszik hogy nem egy kisgyerek aki ne tudná önállóan megoldani.

Egy 11-12 évesnek már biztos ciki anyával menni pisilni...

2022. aug. 5. 09:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

7 évesen úgy döntött, nem jön be többet a nőibe, mert ő már "férfi". Elfogadtam.

Öltözőhöz nem tudok hozzászólni, mert már nagyon régóta nem láttam már nemek szerint elkülönített öltözőt strandon. Mindenhol kabinos van, pedig sok helyen jártunk már.

2022. aug. 5. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

#5 És akkor hová vigye az apa a kislányát, a férfi mosdóba? Ahol mindent lehet látni?

A női mosdó zárt, ott senki nem lát mást.

#9 Ha gyerek nélkül megy be egy pasi a női mosdóba, persze hogy kizavarják, de ha egy apa a kislányát viszi be, akkor miért is kellene?

2022. aug. 5. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

Nyitóra válaszolva: kb. 10 éves kor felett vagyis felső tagozatos korától.

13-ra: A férfi mosdóban se lehet semmit látni, csak a nők hiszik azt.

2022. aug. 5. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
9 én nem óbégatok minek én sokszor a férfi wc hasznom, nem állok sorba a nőihez.
2022. aug. 5. 12:42
 16/26 anonim ***** válasza:
34%

#5 Most te nő vagy vagy férfi? Egyszer még a női öltözőből zavarnál ki valakit, utána már képben vagy a férfi wc-k világával is, hogy ott semmi nem látszik (miért, talán nem veszik elő a farkukat a pasik a piszoárnal)? Vagy ez valami identitás zavar?

Lehet anyukád óbégatni szokott, ezért ezt a konfliktuskezelési módot tanultad meg, de normális ember nem óbégat akkor sem, ha nem tetszik neki valami. És ki vagy te, hogy bárkit kizavarj bárhonnan? Ha egy ilyen okoska paréj elkezdene nekem pattogni mikor beviszem pisilni a lányom a nőibe, nem igazán érdekelne. Hívjon biztonságit ha nem tetszik, legalább kiröhögteti magát, hogy ennyi esze van.

2022. aug. 5. 12:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy kötelező, de kB 10 éves kortól illene.
2022. aug. 5. 18:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobbik fiam 7 évesen már ment egyedül a férfivécébe, strandon, uszodában a férfi öltözőbe. Szerintem 8-10 éves kor fölött semmi keresnivalója egy fiúnak a női vecekben, oktozokben.

Én jártam gyerekként úszni, baromira utaltam, hogy a közös öltözőbe, ahol nem voltak fülkék, anyuci simán behozta a már iskolás fiát, aki leplezetlenül bámult mindenkit. 13 évesen nekem ez rohadt kellemetlen volt.

2022. aug. 5. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Átlag 3 percet tölt el a mosdóban a gyerekem, ennyi idő alatt aztan milyen abuzus erne.
2022. aug. 6. 01:15
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
8-10éves korától megtudja oldani egyedűl szerintem, de semmi nem kötelező.
2022. aug. 7. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!