Hány éves kortól lehet az kötelező hogy egy gyerek anyai felügyelet nélkül pl plázában férfi wc be menjen, strandon férfi öltözőben pakoljon egyedül?
Uh, nem tudom. Sokmindentol fugg, de a masik oldal, hogy a kisfiu is elkezdheti kellemetlenul erezni magat.
Hany eves a fiad?
5-ös amúgy miért? A wc fülke zárható. Ott aztán a férfi nem lát semmit. Nem úgy mint a férfi wc-ben ahol piszoar van és a kislány meglátogatja mások himbàlózójàt.
Normál esetben ilyenkor mi a férjemmel a sérült wc-ben megyünk vagy ahol a babát is vinné bárki. De ha ilyen nincs hát nincs. Ha te ezért egy apukát kizavarnàl a nőiből jó nagy paraszt lehetsz
5 komoly egy gyerekest kizavarnál, mert meglátja, hogy kezet mosol?
Kérdező nincs privát {ltöző legtöbb helyen van, ok hogy az fizetős de azért egy 12 évest már nem vinnék be, az már neki is kellemetlen lehet, de egyedül sem hagynám még.
De itt arról volt szó,hogy
"én azért kizavarnék egy felnőtt férfit a női mosdóból, gyerek ide vagy oda..."
Szóval nem tudom miről beszélsz 😂😂
Illetve szerény 36 évem alatt én még életemben találkoztam pasival ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!