Náthás, beteg gyereket felügyeletét rá mernétek bízni olyanokra, ahol 2-3 hónapos baba van?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 08:30
1/9 anonim válasza:
Nem, és ha nekem lenne kisbabám el sem vállalnám.
2/9 anonim válasza:
Betegen alapból kisbabához nem vinném. Én kiakadtam volna, oda hoznak a 3 honaposom mellé egy beteg gyermeket.
4/9 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy rájuk merem-e bízni, mert persze, nyilván tudnak rá vigyázni.
Inkább az a kérdés, vagyok-e akkora bunkó, hogy csecsemőhöz beteget vigyek...
5/9 anonim válasza:
Én rá merném bízni, inkább az aggasztana, hogy a kisbabáját megfertőzheti.
6/9 anonim válasza:
Nem a merésen van a lényeg, mert merni merném, de akarni nem akarnám. Na meg remélem a pár hónapos kisbaba szülei sem vállalnák el a beteg gyerek felügyeletét.
Az más, ha a saját gyereked mindkettő, de azért más gyerekét nem akarom összefertőzni.
7/9 anonim válasza:
Rá merném bízni, miért ne? Ha az illetőnek több gyereke lenne, gondolom azokat is ellátná valahogy az újszülöttje mellett!!!
Viszont fordított esetben, én biztos nem vállalnám más beteg gyerekének felügyeletét, ha kisbabám lenne.
8/9 anonim válasza:
Ehhez azert jo nagy taplonak kell lenni, hogy beteg gyereket odaviszek egy csecsemohoz.
9/9 anonim válasza:
8. nemhiszem, hogy csak úgy odaviszi, gondolom azért megkérdezi előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!