9 éves kisfiam táborban van de haza akar jönni. Haza hozzam?
Várnék pár napot, hogy biztos nem oldódik-e fel, amennyiben ez csak az első napi reakció.
Egyébként saját tapasztalatom van erről: ugyanennyi idősen mentem először táborba. Mindennap felhívtam sírva anyámat (fülkés telefonból, a mobilkorszak előtt), hogy jöjjenek értem. Mocskos volt a hely, rendes ágyam sem volt, utáltam az ételt, amit főztek undorodtam mindentől. Ráadásul idegen nagyobb lányok rámszálltak.
Anyámék nem jöttek értem. Nekem ez egy borzalmas tapasztalat volt, hogy nem számíthatok a szüleimre...
Nem mondom, hogy szülőként azonnal mennék, mert tényleg lehet múló honvágy, de amikor a teljes táborozást megmérgezi az egész, annak semmi értelme. Plusz én már elindulni sem akartam. Amikor még feliratkoztam, volt kedvem hozzá, de ahogy közeledett az indulás, már otthon sírtam, hogy nem akarok menni.
Nem lettem kevésbé introvertált a kényszertáborozástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!