Mit csinaljak, mi van ha hazudik, de mi van ha igaz?
Kislányom pár napja a lába közé teszi a kezét, és ha rá kérdezek hogy "xy mit csinálsz?, azt mondja hogy" batyatol tanultam ő csinálta. "
A bátyja az sógornőm férje. Szoktak vigyázni a gyerekre.
Igazat mondhat vagy hazudhat?.. , hogy tudom ki deríteni, kérlek tanácsokkal lassatok el! Aggódom. Köszönöm
Nem hinném, hogy a gyerek hazudna ilyenről… Próbáld
meg szerepjátékkal kiszedni belőle, hogy mi történt.
Gyermekpszichológus, ő meg fogja tudni mondani neked, hogy érte-e bántalmazás a kislányodat.
Lehet csak vaklárma, vagy valami mást fejez ki így, de én azért utánajárnék biztos, ami biztos.
Én ennek mindenképpen utána járnék.
Én sem hiszem, hogy ilyenről hazudnának.
Nem lehet, hogy a sógornőd férje a saját lába közé tette a kezét és azt utánozza a kislány?
Nem akarok bagatellizálni, csak eszembe jutott ez is.
Biztos, hogy volt valami, ilyet magától nem tud kitalálni egy kisgyerek. Amúgy mennyi idős?
Aztán persze lehet, hogy az a valami annyi volt, hogy bátyja megvakarta a sajátját, de valamit biztos látott. Talán én is azt mondanám, hogy gyerekpszichológus tudja legkönnyebben megfejteni. Az a lényeg, hogy te ne mondd el a tippjeidet a gyereknek, mert azt fogja mondani, hogy igen, és utána még nehezebb lesz kideríteni.
4# Én is erre gondoltam. Meg h sok pasi egyfolytában igazgatja a micsodàjàt. Remélem, hogy tényleg csak ennyi 😔
Rettentő nehéz ügy. Óvatosnak kell lenni az ilyesmivel.
Ha folyton újra és újra rákérdezel ,félő, hogy kiszinezi a történetet, mert látja, hogy rá vagy kattanva. De természetesen utána kell járni..
Ne kezd magad faggatni, ehhez profi kell, gyermekpszichológus, akinek ez a szakterülete. Ő játékos módon ki tudja deríteni, és ezzel a kislányod nem fog sérülni. Nincs veszteni valód, mert legfeljebb kiderül, hogy vaklárma.
Ha pedig beigazolódik... Szerintem rokonság ide vagy oda, te is úgy gondolod, akkor megérdemli az illető, hogy meglakoljon a tetteiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!