Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinaljak, mi van ha...

Mit csinaljak, mi van ha hazudik, de mi van ha igaz?

Figyelt kérdés

Kislányom pár napja a lába közé teszi a kezét, és ha rá kérdezek hogy "xy mit csinálsz?, azt mondja hogy" batyatol tanultam ő csinálta. "

A bátyja az sógornőm férje. Szoktak vigyázni a gyerekre.

Igazat mondhat vagy hazudhat?.. , hogy tudom ki deríteni, kérlek tanácsokkal lassatok el! Aggódom. Köszönöm

2022. júl. 20. 20:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
89%

Nem hinném, hogy a gyerek hazudna ilyenről… Próbáld

meg szerepjátékkal kiszedni belőle, hogy mi történt.

2022. júl. 20. 20:40
 2/39 anonim ***** válasza:
96%

Gyermekpszichológus, ő meg fogja tudni mondani neked, hogy érte-e bántalmazás a kislányodat.

Lehet csak vaklárma, vagy valami mást fejez ki így, de én azért utánajárnék biztos, ami biztos.

2022. júl. 20. 20:41
 3/39 anonim ***** válasza:
95%

Én ennek mindenképpen utána járnék.

Én sem hiszem, hogy ilyenről hazudnának.

2022. júl. 20. 20:41
 4/39 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet, hogy a sógornőd férje a saját lába közé tette a kezét és azt utánozza a kislány?

Nem akarok bagatellizálni, csak eszembe jutott ez is.

2022. júl. 20. 20:45
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem nézem ki belőle, neki is van 3 unokája, szereti a gyerekeket azért furcsaltam, de a lanyom bele is nyul a bugyijaba.. Fogalmam sincs.. 😢
2022. júl. 20. 20:47
 6/39 anonim ***** válasza:
96%
Minnél hamarabb járj utána. Hiába nem nézed ki belőle, sajnos az semmit nem jelent:/ Nekem tuti nem lenne egy nyugodt percem se, amíg nem derítem ki, akkor is ha vaklárma.
2022. júl. 20. 21:03
 7/39 anonim ***** válasza:
93%

Biztos, hogy volt valami, ilyet magától nem tud kitalálni egy kisgyerek. Amúgy mennyi idős?

Aztán persze lehet, hogy az a valami annyi volt, hogy bátyja megvakarta a sajátját, de valamit biztos látott. Talán én is azt mondanám, hogy gyerekpszichológus tudja legkönnyebben megfejteni. Az a lényeg, hogy te ne mondd el a tippjeidet a gyereknek, mert azt fogja mondani, hogy igen, és utána még nehezebb lesz kideríteni.

2022. júl. 20. 21:09
 8/39 anonim ***** válasza:
93%

4# Én is erre gondoltam. Meg h sok pasi egyfolytában igazgatja a micsodàjàt. Remélem, hogy tényleg csak ennyi 😔

Rettentő nehéz ügy. Óvatosnak kell lenni az ilyesmivel.

Ha folyton újra és újra rákérdezel ,félő, hogy kiszinezi a történetet, mert látja, hogy rá vagy kattanva. De természetesen utána kell járni..

2022. júl. 20. 21:11
 9/39 A kérdező kommentje:
Nem faggattom, tegnap óta kezdte mondani. 6eves a lányom. Köszönöm a valaszokat valahogy utana járok a dolgoknak, engem se hagy nyugodni..
2022. júl. 20. 21:17
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne kezd magad faggatni, ehhez profi kell, gyermekpszichológus, akinek ez a szakterülete. Ő játékos módon ki tudja deríteni, és ezzel a kislányod nem fog sérülni. Nincs veszteni valód, mert legfeljebb kiderül, hogy vaklárma.

Ha pedig beigazolódik... Szerintem rokonság ide vagy oda, te is úgy gondolod, akkor megérdemli az illető, hogy meglakoljon a tetteiért.

2022. júl. 20. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!