Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is az agyára megy néha...

Másnak is az agyára megy néha a gyereke?

Figyelt kérdés
5 éves ovis, testvére nincs és egész nyáron itthon van, mert én nem dolgozok. Szerettem volna ha legalább 1 hónapot megy, de közölték, hogy ügyelet van, csak az viszi ilyenkor aki dolgozik, pedig neki se jó ennyi idő gyerektársaság nélkül. Lényeg, hogy már hülyét kapok tőle, nem tudja magát 2 percre lefoglalni, folyamatosan jár a szája. Boltba, mindenhova vinni kell magammal ahol ugye megy a nyafogás minden hülyeségért. Szoktunk strandra menni, játszótérre, néha barátaival találkozni,de már ezeket is unja. Rendesen már várom, hogy este legyen és aludjon és végre csend legyen. Tudom nagyon gáz vagyok. Ötleteket is várok, hogy esetleg ti miket csináltok, meg hátha nem vagyok egyedül ezzel..
2022. júl. 18. 17:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kis faluban lakunk, itt ovisoknak nincs tábor csak az iskolásoknak. Azt se tudom honnan tudják, hogy nem dolgozok. Mondjuk itt mindenki tud mindent meghát csak 8ra szoktam vinni reggel így gondolom ebből is sejtik. Jövőhéten 5 napot a mamájánál lesz, majd addig próbálok feltöltődni az augusztusra :D
2022. júl. 19. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát lehet vinni, csak képtelen vagy kiállni magadért. Az óvoda nincs munkahelyhez kötve, az csak a bölcsődében van. Nincs olyan, hogy nem fogadják a gyereket. Főleg, hogy a nyárból csak 4 hét az ügyelet, a többi rendes óvodai nap. Gyakorold kicsit a határozottságot, mert az iskolában még rosszabb lesz. A sok szünet mellett random tanításmentes napok, gyakori rövidített órák, tanári értekezletek, ünnepek előtti és utáni héten nyavalyognak, hogy jó lenne ha elvinnéd már ebéd után, és még sorolhatnám.
2022. júl. 19. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerintük nem munka hogy otthon vagy a gyerekkel akkor saját magukat szólják le hisz akkor az óvónő státusz sem munka ezek szerint... nyugodtan tedd le a gyereket ha nem a 4 hetes nyár van,mert kötelesek bevenni. Csak bölcsinél kitétel a munka.
2022. júl. 19. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze,hogy az agyunkra megy, és nem is csak néha :)

4,5 és 2,5 évesek, itthon vagyok a kisebbel. És jár a nagy oviba. Még a héten, aztán 6 hetet itthon lesz,szerintem ennyi bőven elég.

Természetesen engem is próbáltak az óvónők meggyőzni, hogy káros a gyereknek az óvoda nyáron, ne vigyem, miért viszem, minden reggel szúrós szemmel néznek. De a gyerekem jól érzi magát, a barátai is szinte mind járnak, jól elbandáznak és így is 24 órából 17-et velünk van itthon...

2022. júl. 19. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, agyamra megy és borzasztó érzés. Szeretnék jó anya lenni, olyan igazi mesebeli kedves, barátnős...nem megy. Újra és újra elbukom. Elegem van a rajzfilmekből, a játékokból, pedig amúgy szeretem ezeket is, csak heti 7 napban sok.
2022. júl. 26. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindennap, és nagyon hasonlóan érzek az utolsóval.
2022. júl. 26. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van már. Próbálom is néha leadni őket családnak, barátnak de senkinek sem kellenek. Ilyenkor nyáron különösen nehéz. Kertes házban lakunk amikor pihenni akarok mindig kiküldöm őket és mondom nekik, hogy játszanak minél többet. Nem is kell nagyon visszajönniük míg kész nem lesz a vacsi.
2022. júl. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!