Másnak a gyereke is korábban kel, amikor tovább alhatna? 🙄
Figyelt kérdés
Na jó, álkérdés, és tutira másnak is, de komolyan, mikor oviba kell menni, akkor a lábánál fogva kell kihúzni az ágyból, ilyenkor meg annál egy órával korábban kel. Néha zokogni tudnék.
Ventilálós kérdés.😀
2021. okt. 16. 08:33
1/10 anonim válasza:
Még nem jár oviba, minden nap alhatnánk. Hétközben ha jó napunk csak 6-fél 7 között kel. Hétvégén, amikor az apja is itthon van, már 6 előtt mászik be közénk. És természetesen nem alszik ott vissza
2/10 anonim válasza:
mi az hogy ventilálós kérdés? :D
amúgy nyugi, én is így vagyok ezzel 27 évesen... amikor dolgozni megyek alig bírok felébredni, hétvégén meg kidob az ágy kb. akkor, amikor hétköznap kelek...
3/10 anonim válasza:
Az enyém külső dolgoktól “megtisztítva” kilenc-fél tízkor kel fel. Ez jól hangzik, de fent van 11-ig és napközben nem alszik. Szóval én inkább erőltetem az ovis hét órás kelést, mert borzasztó mikor este addigra szabadulsz meg a gyerektől, hogy már beszélgetni sincs energiátok, pedig amúgy csak akkor lehet anélkül, hogy mindenbe belebeszélne, mikor alszik…
4/10 anonim válasza:
Ehhez nem kell gyereknek lenni, felnőtteknél is így van. Ha dolgozni kell menni "jaj de álmos vagyok, aludnék még", hétvégén meg már előtte egy órával ébren vagy.
5/10 anonim válasza:
Ugyanez :D ha oviba megyünk akkor 15 pecig szenved mire felébred, úgy húzom ki az ágyból. Ma nincs ovi, már egy órája felébredt magától és átjött közénk :)
6/10 anonim válasza:
8nál tovább kb sosem alszi és már ezis jobb mint a régi 7óra, akkor sem ha éjjel 2-3 órát fetreng, de amikor más vigyáz rá 9 sőt van hogy 9 után kel csak fel, kb most egész héten. Nekem a 2.5 év alatt kb 2 ilyen alkalom csoda volt.
7/10 anonim válasza:
Nem értem a problémát, hogy érted azt, hogy tovább alszanak? :D Az én gyerekeim szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor keltek 7 után :D
8/10 anonim válasza:
6 vagyok ma 10 kor keltegették 😂
Na holnap biztos 8 előtt anyázik majd😔
9/10 anonim válasza:
Az én gyerekem még nincs annyi idős, de emlékeim szerint én is ilyen voltam. Suliba-oviba kelni kínszenvedés volt, de hétvégén hajnalban keltem magamtól, hogy megnézzem a kölyökklubot a Papp Ritával, meg persze a heti pokémon adagot is le kellett tudni, mert az epizódok kibeszélés témái voltak hétfőn a suliban 😅 ha jól emlékszem az is olyan hajnali hat-hét környékén ment. Rajtam kívül senki nem volt ébren a házban, szóval szépen fölettem a tejberakó készletet is ezeken a reggeleken, jó volt. 😃
10/10 anonim válasza:
Hétköznap 3/4 7-kor keltem őket, alíg bírnak felkelni, hétvégén 7-fel8-kor maguktól kelnek. Nagy ritkán 8-ig is alszanak hétvégén. De ha nem, mese bekapcs és ÉN alszom 8-ig😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!