Van másnak is nagyon apás 2,5 éves gyereke?
Majd ha oviba megy téged is így fog fogadni. Most te vagy a biztos pont, aki mindig ott van, ha éppen nem, akkor is tuti hogy mindjárt jössz, rád, a jelenlétedre mindig számítani tud.
Piszok rosszul esik, de ez csak ennyit jelent. :)
Lányom ilyen volt, ilyen is maradt. Sose volt anyás egy percig sem, hiába volt velem mindig. Örülök, hogy remek apjuk van, de rohadtul rosszul esett, rosszul esik a mai napig.
Ezért lett testvére. Na neki se lettem etalon, sokszor azt hiszem, csak a szoptatás miatt ragaszkodik hozzám is. Ő félig apás, félig anyás (de ki tudja mi lesz, ha elválasztom).
2 éves kislányom most jött rá, hogy van apja is. Folyton rajta csüng :D Kiokoskodta a kis fejével, hogy apa kevesebbet van otthon, így kevesebbet is fegyelmezi, mert akkor akkora az öröm meg a közös játék, hogy unalmában nem csinál hülyeséget, ha otthon van apa. Szóval a férjem a sztár, de én ezt egyáltalán nem bánom. Én is nagyon apás voltam, kislányként bálványoztam az apámat. Egy kislány életében nagyon fontos a jó apukával a jó viszony, később ez alapozza meg a férfiakba vetett hitét és a jó párkapcsolat mintáját. Azok a kislányok, akiknek jó a kapcsolatuk az apjukkal, kevésbé szedik össze felnőttként a hülyegyerekeket, akik csak bántják.
Én azt mondom kérdező, hogy ez nem baj, sőt. Próbáld ennek a jó oldalait nézni.
Én sokszor csak figyelem őket, milyen jó apa a férjem, mennyire jól tud egy kislányhoz is leereszkedni, és képes akár csillogó diadémmal a fején teázgatni a babákkal vele...
Nálunk 2.5 évesen kezdődött a nagy ,,apa" időszak, és mivel előtte 2.5 évig csak én voltam jó, így kicsit rosszul éreztem magam ebben a helyzetben.Meg kellett szokni, hogy már észrevette, hogy apja is van:D Éjszaka nálunk mondjuk fixen én kellettem, ahogy betegen is.Ezek olyan dolgok voltak amiknél továbbra is engem igényelt, de ezeken felül fél évig kb semmi voltam ha az apja hazajött.3 éves korára szelidült és azóta mindketten jók vagyunk,bár vannak napok mikor hol apa, hol anya csinálhat(na) körülötte mindent:D
Fog ez még nálatok is alakulni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!