Másnak is az agyára megy néha a gyereke?
Igen, sokszor az agyamra mennek, de kettő van és dolgozok mellettük.
Azért, amikor egyedül volt a nagy, sokkal sokkal könnyebb volt. Meg amikor nem dolgoztam. Tavaly 2 és 5 évessel "nyomtuk" végig hármasban a nyarat és visszasírom. Tök jó lenne most se dolgozni.
Hát én megprobalnam még vmi táborba berakni. Vannak ovisoknak való táborok is. Ha van erre lehetőséged esetleg.
Nagymama, apuka? Hogy egy kicsit mást is nyuzzon, ne csak téged.
Megértem a szitut, én most negyedik hete vagyok itthon az 5 és 7 evessel, próbálok mellettük home officeolni és esténként mikor hazajön a férjem leülök pialni 😂😂
Hát nehéz. Én home officeban vagyok, és ovi szünet van, idén semmi segitsegunk.
Lego, vasalható gyöngy, kis tv, rajzolás. Ez megy napi 2 kör, a lego és a gyöngy hosszan lekoti. Közte hangos, dumál, segítséget kér, incselkedik, vagy dolgozósat jatszik.
Aztán van amikor nyafog, sír, semmi sem jó és van amikor bepörög. Mostanság inkább pörög. Jövő héten szabin leszünk, de már agyrem ami itthon van. Meló után sport, strand, seta, játszó. De én jobban kifaradok, a meló se halad úgy.
Tv főleg akkor van ha online értekezleten vagyok, mert simán bejon és le akarja tetetni velem a telefont
Tábor kell neki, vagy egésznapos játszóház. Engem nem érdekelne, ha unja, legalább én jól érzem magam, ne jöjjön nyafogni, hogy unatkozik a játszóházban, találja fel magát, én meg olvasok nyugiban.
Nálunk mondjuk ezzel sosem volt gond, az enyém akkor nyomja az unatkozom szöveget, ha feladatot kell csinálnia, házimunkát vagy tanulást, de szerintem rosszul használja a kifejezést.
Attól, hogy ügyelet van, viheted te is, ne engedd megvezetni magad. A mi ovinkban is van olyan kislány, aki megy a nyári ügyelet kb. felében, pedig kistesóval van otthon az anyja. Max csúnyán néznek rád, azt meg tojd le. Ha meg nagyon kekeckednek, beszélj az óvodavezetővel, és kérdezd meg, hogy pontosan melyik is az a jogszabály, aminek az értelmében nem viheted. Nem fog tudni ilyet mondani, mert nincs.
A kérdésre a válasz meg egyértelműen igen, szerintem aki azt mondja, hogy nem, az hazudik :D Nekem 6 éves fiú és 2 éves lány van itthon. A nagy szeptembertől suliba megy, oviból kivettük a nyárra, mert van kert, vannak nagyszülők, szóval azért nem punnyadunk idebent. A kicsi szeptembertől megy bölcsibe. Igazából külön-külön nem lenne velük probléma, csak együtt vannak súrlódások, mert már a kicsi is kinyilvánítja az akaratát, és nyilván ez nem mindig egyezik a fiaméval. Plusz a dackorszak kezdődik érezhetően a kicsinek, szóval alapvetően bármit kéne csinálnia, azt azért sem. A nagy is feszegeti a határait újabban, visszabeszél, ellenkezik, erősködik. Tudnék regényt írni, de felesleges, szerintem minden anyának ismerős lenne :D Szóval időnként nem könnyű velük. Ettől persze imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!