6 éves lányotoknak engednétek, hogy szemhéjfestéket használjon?
Figyelt kérdés
Mostanában kap egy fésülködőasztalt és szeretne hozzá sminkeket. Én nem sminkelem magam egyáltalán szóval nem tőlem látta, de nincs bajom a sminkeléssel. Élénk színűre néha festi a körmeit, nálunk az oviban se szólnak érte. A szemfestéktől csak azért tartok, mert talán beledörzsöli a szemébe és begyullad. Ti engednétek? Vagy ha 6 évesen nem akkor mikortól?2022. júl. 6. 00:28
21/24 A kérdező kommentje:
Ha ezt ram ertetted kedves utolsó, akkor megnyugtatlak, hogy szép a bőröm, dús a szemöldököm,telt az ajkam, szép az arcom, szóval nekem pl semmi szükségem sminkre, meghagyom neked, hogy igényes legyél:)
2022. júl. 6. 13:13
22/24 anonim válasza:
Én nem vennék neki, ráér ilyesmikkel játszani később. Ha kéri, 1szer 1szer különleges alkalmakkor kicsit ki szoktam festeni a, szemhejat (pl szülinap), ezen kívül nem. Koromlakkot sem engedek az oviba se..
23/24 anonim válasza:
Oviba nem engedném, de otthonra igen. Ez csak játék.
Én is kaptam gyerek sminkkészletet kicsiként, mindig bohócnak festettem vele magam, pirosító az orra, erős szemfesték... A szüleim nagyon utáltak így utcára menni velem, már a végén divat magazinokat mutogattak, hogy nézzem meg, ilyen egy szép smink, ez nem arra van, hogy pirosra fessem az orrom. Onnantól nekem nem is volt érdekes. Szóval ez a gyerekeknek nem hiúsági kérdés, csak játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!