6 éves lányotoknak engednétek, hogy szemhéjfestéket használjon?
Gyermek sminkkészlettel festheti magát otthon.
Utcára, oviba nem engedném, de a körömlakkot sem!
Isten meg a ments, hogy az én lányom ilyeneket használjon 6 évesen.
Kutatások szerint-főleg, ha nem foglalkoznak eleget a gyermekkel-ezek csak személyiségzavarokhoz vezethetnek(ilyen korban); ahhoz, hogy a tárgyak adják az önbizalmát, ami magától értetődő, hogy nem jó senkinek, nemhogy egy gyereknek.
Ha nem is pontosan, szerintem legalább érthetően fogalmaztam.
Hat én saját tapasztalatot tudok mondani :) azt hiszem 5-6 éves voltam mikor elcsentem anyukám lakkját és ki festettem a kormom, persze mérges volt, és persze imádtam a puderrel, ruzzsal jatszani :) szinten nem
Orult :))
De aztán nem sokkal később kaptam egy “gyerek készletet “ , nem is akármilyet, több szintes, kihajtható volt, direkt gyerekeknek. Azzal kieltem magam. Elég is volt egy ideig :)
Szerintem ha ilyesmit nem akarsz neki venni, esetleg kérdezd meg, érdekelne-e, hogy ki fested, de mondjuk csak hétvégén :) ill ha nem akarod hogy karos termékeket használjon, vegyél pár alterra termeket ami érdekli, az nem okoz nagy gondot :) esetleg maga választhat, az tuti feldobja :) de oviba ne menjen úgy , plusz általános iskolában már tuti nem nézik jó szemmel, én egyszer felejtettem el lemosni a korom lakkot és kaptam jó kis le szidást :))
És mégis mi a baj azzal, hogy gagyik?? Nem egy egész munkanapot kell kibírnia, hanem annyit, hogy a gyerek kifesse magát..ezek direkt erre lettek kitalálva, hogy nyugodtan belemehessen a szemébe is akár, vagy ne allergizáljon.
Vagy neked ez nem szempont, csak legyen csúcs minőségű felnőtt smink?
Honnan veszed, hogy mind gagyi? A miénk sem porzik, úgy csinálsz, mint aki mindet próbálta már.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lányomat soha nem érdekelte az ilyesmi 6 évesen meg pláne nem én sem sminkeltem se körmöt nem festettem soha így neki sem jutott eszébe ilyesmi.
Csillám tetkoja neki is volt ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!