6 éves lányotoknak engednétek, hogy szemhéjfestéket használjon?
Nem kell gyereksminknek lennie, lehet felnőtt is. Valami misssporty meg hasonló olcsó cucc megteszi, nem káros.
Egyémnek olyan van, hogy ilyen csini dobozka 20x20 centi emeletes, szájfények, szemhéjfestékek, ecsettel kenhető rúzsok, pirosító és bronzosítő, meg mindenféle ecsetke hozzá, szemöldökfésű, nagyon élvezi, bár leginkább babára keni, és meg törölgethetem... 3000 ft volt akciósan a dmben.
Otthon lehet. Oviban nem. ( nem tiltják)
Nálunk én sminkelek itthon festem a körmömet is..így a gyereknek a szeme előtt van a téma..
Van sajàt gyerekbarát neki.
Én engedném, szórakozzon nyugodtan, oviba/iskolába én se engedném így (max farsang, ha illik a jelmezéhez), de otthon had játsszon. Nekem gyereksminkem volt, nem lett tőle semmi bajom. Pár év alatt le is csengett a lelkesedésem és nem néztem 12 évesen 20-nak, ahogy itt valaki írta.
Sőt felnőttként se festem magam látványosan.
Én nem engedném.(fiam van szerencsére)
Én sem festem magam, 6 évesen sem kell festenie magát.Nem attól szép egy lány hogy ki van festve.
Borzasztóan rossz látni, hogy az egész fiatal,természetesen szép lányok is egy kiló vakolattal járnak még a boltba is.
És most azt mondod, hogy ó ez játék.Itt kezdődik.
Természetesen mindenki azt enged meg a gyerekének amit akar(amíg másokat nem bánt),de számomra gusztustalan,és hivalkodó egy kisgyereken,kamaszon a körömlakk is meg a smink is.
Szerintem ez náluk ugyanolyan szerepjatek, mint az orvosos. Orvos se lesz 6 evesen, a sminkeléstől se lesz semmi baja.
Lany könyörgöm.. Miért ne erdekelhetné. Attól nem lesz kevés önbecsülése, hogy kiprobal valamit. A csillamtetko ennyi erővel olyan mint az igazi tetko és bűnöző lesz belőle, vagy 20 evesen tele lesz varrva. Kétlem..
Nem a sminktől lesz valaki szép de én meg azoktól vagyok rosszul, akik nem tudják még finoman sem kihangsulyozni az elinyeiket, elrejteni vagy egyensulyozni a kevésbé széppel.
Mert ők azt hiszik, hogy smink nélkül szépek.. Hát ez a bekepzeltseg. És igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!