Mennyire voltál kiskorodban válogatós? A szüleid megértették ezt, vagy rád kényszerítették az ételt? Miket nem ettél meg, és ez azóta változott-e?
Nálam kb ugyanazok vannak most is amiket nem szeretek, mint gyerekként: lecsó, tarhonya, hurka, spenót. Igazából a paprika és a paradicsom csak nyersen megy, a lecsóval is az a bajom hogy meg vannak benne főzve a zöldségek és ettől valamiért iszonyodom.
Meg kellett ennem őket mindig, de szerintem miattam ritkábban voltak ezek mint ahogy a maguk kedvéért csináltak volna.
Aztán voltak azok a kaják, amiket nem utáltam, de magamtól nem választottam volna, pl bableves, sárgaborsó főzelék, töltött paprika. Ezeket is meg kellett ennem, de ezt kevésbé éltem meg rosszul.
Szerintem válogatós voltam :D Se zöldség, se tejtermék nem nagyon csúszott le. Nem erőltették, de mamám néha cseszegetett vele :)
18 évesen, ahogy különköltöztem viszont egyre több mindent kóstoltam újra. Most már mindenevő vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!