Válogatós kisgyereknek hogy lehet jól megoldani az étkezését?
Tudom leleszek pontozva..
De elég 1 fajta kajat főzni. Ha akkor nem eszi meg éhen marad, ha később ehes megint azt tedd ele amit nem evett meg. Ne legyen közte nasizgatas.
Én elengedtem. Egyféle menü van, amit a család eszik, azt kapja ô is. És mindenbôl teszek elé valamennyit, akkor is, ha tudom, hogy nem szereti. Aztán eszik amennyit eszik. Éhen halni nem fog. Volt egyébként, hogy meglepett, és olyasmibôl is evett, amirôl azt gondoltam, nem szereti.
5 éves amúgy. A 2 éves húga jó evô, van, hogy a 2 éves nagyobb adagot tol be egy étkezésnél, mint az 5 éves.
4, vannak gyerekek, akikkel hiába keménykedsz, mert tényleg nem esznek. Se nasit, se csokit, se semmit. Ha nem kínálod az ételt, egész nap nem is jelzi, hogy éhes lenne.
Nem poén, amikor felhívnak, hogy a gyerek alultáplált és gyámügy lesz belőle.
Két gyerekem van, ugyanúgy csináltam mindent, mégis az egyik bizony teli asztal mellett is képes lenne éhen halni, kedvencei sincsenek, bármi van terítéken max. csipeget. Nem kergettük az asztal körül, nem rimánkodtunk, nem próbáltuk tömni sem, se százfélét főzni, mindig előtte volt a jó példa, mégse eszik. Míg a másik nagyon jó evő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!