Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kell jól nevelni egy...

Hogy kell jól nevelni egy ilyen típusú gyereket?

Figyelt kérdés
Minden kirándulás, ünnep, vagy bármi jó dolog azzal ér véget, hogy üvölt. Valahogy mindig minden kevés neki, vagy talál benne valamit, ami miatt puffoghat, hogy nem jó. A huga minden apró dologért hálás, örül még a nap sugarának is. De a fiam egyszerűen annyira nehéz eset. Mondok pár példát. Elmegyünk wellnesselni, mindenki jól érezné magát, először a fiam is élvezi, de hamar kitalálja, hogy itt igazából nincs semmi, ez szar. Elmegyünk erdőbe sétálni, ott nyafog, hogy nincs kedve az egészhez. Húsvétkor elmentünk játszóházba, az is kevés volt, mert utána nem kapott meg valamit, amit szeretett volna. Szinte mindig elrontja a család kedvét az elégedetlenkedésével. A születésnapja is sírással ért véget, akkor azt találta ki, hogy a huga többet kapott a szülinapjára (nem igaz). Van valakinek hasonló személyiségű gyereke? Nagyon szomorú vagyok ettől a helyzettől.
2022. jún. 12. 16:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Én elmennék a gyerekkel együtt egy gyermekpszichológushoz, előadnám a problémát (akár videófelvételt is vinnék 2-3 esetről). Szerintem ő tud tanácsokat adni, hogy hogyan lehet az ilyen helyzeteket a lehető legjobban kezelni.
2022. jún. 12. 20:58
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

Uhh kérdező, most olvaslak, 1# vagyok.

Én exem fia is skorpió volt...

😐

Tudnod kell hogy tönkre fogja tenni a teljes család életét visszafordíthatatlanul.

Mindenkit mind3nki ellen fordít és az ünnepek pokollá változnak.

2022. jún. 12. 23:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

12-es, ez hülyeség.

Nem kell a szeszélyei szerint ugrálni és kész. Megmondod neki, hogy kapott ő is ajándékot, neki is kedvére tettetek, aztán kész. Egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül a nyavalygását és érezzétek jól magatokat.

2022. jún. 13. 00:01
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

13# Hülyeség?? Te vagy egy hülye hogy belep@fázol véleményekbe, főleg úgy hogy tapasztalaton alapuló, MEGTÖRTÉNT esemenyeket mond el a kérdezőnek.

Ominózus tapasztalat, a fiú már 30 múlt, odáig szétbomladztotta a családot és pokollá tett minden egyes ünnepet.

Beleértve idős nagypapa szülinapját ahol is jelesül nagypapa arcába mondta, hogy "te hülye vagy".

A familia csak fapofát vágott.

2022. jún. 13. 00:21
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Ez neveletlenség, ami egészen más, mint amiről a kérdező írt.

Ha ősbunkót neveltek abból a gyerekből, akkor persze, hogy nem lehet vele szót érteni.

De ennek kapcsán hogy lehet olyan hülyeséget írni, hogy a kérdező életét tönkre fogja a gyereke tenni? Pláne még, hogy a horoszkópját is odakevered! Mint egy náci, a születési dátuma alapján ítélkezel egy hatévesről, hogy tönkre fogja tenni ez életüket VISSZAFORDÍTHATATLANUL!

2022. jún. 13. 00:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kirándulni csak lányomal megyek férjemet nem visszük mert nyafog hogy mikor megyünk haza .

Mi meg addig kirándulunk ameddig jól esik .ha megunjuk haza megyünk .

2022. jún. 13. 05:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ezért kellene jól és az adott gyerek személyiségéhez passzolóan nevelni minden gyereket, hogy ne tudjon egy kis terrorista lenni a gyerekből, aki tönkreteszi a környezetét. Ez viszont nagyon nehéz a gyakorlatban. Nem gondolom, hogy el lenne kényeztetve, elég következetesek vagyunk. Kicsit úgy érzem, hogy mindentől többet vàr, mint ami valójában. Pl, ha mondjuk, hogy na most elmegyünk valahová, akkor ő valami nagyon szuper (nem létező helyet/dolgot) képzel el, és csalódik, hogy a valóságban ez sokkal kevesebb. Próbálok vele sokat beszélgetni erről, nem egyszerű.
2022. jún. 13. 07:13
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Mennyit él a virtuális világban? Tv, kütyük, videojátékok?
2022. jún. 13. 08:15
 19/25 A kérdező kommentje:
Csak meséket néz a tvben, más kütyü nincs.
2022. jún. 13. 08:32
 20/25 anonim ***** válasza:
45%
De mennyit? Őszintén. Úgyis anonim oldal.
2022. jún. 13. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!