Minden kirándulás, ünnep, vagy bármi jó dolog azzal ér véget, hogy üvölt. Valahogy mindig minden kevés neki, vagy talál benne valamit, ami miatt puffoghat, hogy nem jó. A huga minden apró dologért hálás, örül még a nap sugarának is. De a fiam egyszerűen annyira nehéz eset. Mondok pár példát. Elmegyünk wellnesselni, mindenki jól érezné magát, először a fiam is élvezi, de hamar kitalálja, hogy itt igazából nincs semmi, ez szar. Elmegyünk erdőbe sétálni, ott nyafog, hogy nincs kedve az egészhez. Húsvétkor elmentünk játszóházba, az is kevés volt, mert utána nem kapott meg valamit, amit szeretett volna. Szinte mindig elrontja a család kedvét az elégedetlenkedésével. A születésnapja is sírással ért véget, akkor azt találta ki, hogy a huga többet kapott a szülinapjára (nem igaz). Van valakinek hasonló személyiségű gyereke? Nagyon szomorú vagyok ettől a helyzettől.
Exem kisfia volt ilyen. Elviselhetetlen, beteges, 😱 légkört teremtett mindig maga körül.
Kb 29 éves korában lett relatív normális.
2022. jún. 12. 16:40
2/25 anonim válasza:
Beszélgess vele sokat. Van hobbija? Sportol? Zenél? Táncol? Vagy mindegy mi. Nem találja a helyét, megunja a társaságot, a tevékenységet. Kérdezd meg, olyankor mit tenne szívesebben.
2022. jún. 12. 16:42
3/25 anonim válasza:
Ez nem az a rovat, de hátha más is hisz benne: milyen jegyű? És hány éves?
2022. jún. 12. 16:56
4/25 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy akkor máskor nem kell jönni, vagy viselkedjen rendesen. Nyíltan csak őszintén a saját érzéseidet ezzel kapcsolatban: nézd meg, mindenki jókedvű, te meg hisztizel, amivel elrontod a többiek élményét. Legyél tekintettel rájuk, nagy dolog, hogy ide el tudtunk hozni. Ha továbbra is így viselkedsz a családi programokon alaptalanul, akkor nem hozunk magunkkal máskor. Otthon hagyjátok valakinél és kész, egy két alkalomból tanul.
2022. jún. 12. 16:57
5/25 anonim válasza:
Hány éves? El kell menni nélküle párszor. Mondván neki úgyse jó semmi, és tönkreteszi más örömét. Es felsorolni, hogy mikor miért morgott. De ez csak akkor működik, ha elég idős hozzá, hogy emlékezzen, i történt mondjuk tavaly tavasszal. + van aki vigyáz rá, gondolom egyedül nem maradhat még.
2022. jún. 12. 17:13
6/25 A kérdező kommentje:
6 éves, skorpió
2022. jún. 12. 17:14
7/25 anonim válasza:
Hát, én sem mondom, hogy nagy horoszkóphívő vagyok, de anyám és a húgom is Skorpió és huh, hát igen, ők tipikusan úgy álltak mindenhez, hogy ha nekik sz*r, legyen az másnak is, ha nem érzik jól magukat, más se érezze
2022. jún. 12. 17:42
8/25 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok és a lányom is az. A lányom mindig mindennek a jó oldalát látja. Hihetetlen jó természete van
2022. jún. 12. 17:55
9/25 anonim válasza:
Gondoltam, hogy skorpió, azért kérdeztem. 8-as, akkor ti vagytok az üdítő kivételek.
Egy bizonyos szintig bele kell kalkulálni, hogy ő ilyen, és nem hagyni, hogy elrontsa a kedveteket. Nyilván nem akar kiesni a családi közösség melegéből, tehát ha látja, hogy a többiek egyöntetűen jól szórakoznak, és nem hagyják magukat befolyásolni (pl az ajándékkeveslésnél kedves, de határozott hangon "sajnálom, hogy így érzed, de ez valójában nem így van, te is ugyanannyi ajándékot kaptál), akkor a saját érdekében, mivel intelligens, jobbnak fogja majd látni beilleszkedni a családi összhangulatba.
2022. jún. 12. 18:28
10/25 anonim válasza:
Lányomban van ilyen hajlam, bár nem ilyen durva mértékig.
Nekünk az a szerencsénk, hogy van egy fiunk is, aki pont olyan, mint a te másik gyereked. És mivel a fiunk az idősebb, ő a minta, a példa, az eszmény. És mivel a fiunk mindennek örül, ebből elég sokat átvett a lányom is.
Érdekes egyébként, hogy óvodában nem mondanak rosszat róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!