3 éves lesz oktorberbe és nem szoba tiszta nem eszik Egyedul sőt pohárból se csak cumisüvegböl Tudom h 3 évesen kötelező az ovi mi lesz ha nem tanulja meg adig ezeket elvehetik tőlem a fiamat a gyámügy?
Sajnos Magyarorszàgon betöltött 4. èvig lehet csak felmentèst kèrni az òvoda alòl. Ha nem akarod, hogy ovis legyen, memjetek külföldre, sok helyen nem kötelező.
Viszont akkor is tudnia kène dolgokat. Az èn gyerekem nem jàrt òvodàba soha, mèg is evett egyedül az első falattól (BLW) ès szobatiszta is lett ,,időre".
Attòl, hogy nem óvodàs, azèrt hagyd fejlődni, ez ìgy nem jó a gyereknek.
26, okoska, fentebb felmerült, hogy a 3. életév után esetleg még 1 évre fel lehet mentetni. Erre írtam.
Amúgy okoska, 40 éve vagyok óvónő, jó pár éve vezető. Úgyhogy pontosan tisztában vagyok a szabályokkal...okoska.
27, ezt ha nem gond, nem vagyok hajlandó elhinni, mert egyszerűen szégyent hozol vele minden óvodapedagógus kollégára. Egy több, mint 40 éve pályán lévő óvónő nem lehet ennyire hülye, hogy pár mondatot se tud megfelelően értelmezni.
"Felmerült", de tévesen, hisz nem kell felmentés egy nem óvodaköteles gyereknek. A kérdező gyereke majdnem 4 évesen lesz óvodaköteles, jövő év (2023) szeptemberétől, így nagyon fel se merül a felmentés, teljesen felesleges hát hozzászólni.
Az pedig szintén alaptalan, hogy egy már összeszokott csoportba érkezzen. Miért érkezne? Kezdő ovist nem középsőbe raknak, hanem kiscsoportba, ahol pont ugyanúgy új, mint a többiek.
"Sajnos Magyarorszàgon betöltött 4. èvig lehet csak felmentèst kèrni az òvoda alòl. Ha nem akarod, hogy ovis legyen, memjetek külföldre, sok helyen nem kötelező."
Erre írtam a választ. Hülyenek meg nevezheted a kedves felmenőidet 28-as. Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!