Jurassic park 2 ment a tv-ben. Barátnőm engedte a fiának nézni. Én még sose láttam ezt a filmet. Mikor kettéharapta a trex az egyik szereplőt, kikapcsoltam a tv-t. Lett is nagy veszekedés... Kíváncsi lennék ki mit szól, jól tettem vagy sem hogy kikapcsoltam a tv-t.
7 és 5 évesek a gyerekeim és simán megnéztük a Hobbitot együtt. Nem ijedtek meg, mikor az orkokat aprították. Jól esett az igazságerzetüknek.
Kérdeztem is tőlük, hogy nem félelmetes e, de a kicsi közölte, hogy " anya, ez csak legenda vagy mese".
Úgyhogy gyerekfüggő, hogy ki mennyit bír, de ez a szülő dolga, nem a tiéd. Max. ha egyedül vigyázol rá, akkor nem engeded.
2022. máj. 9. 13:20
12/15 anonim válasza:
Én biztos nem engedtem volna megnézni, a hisztit pedig rögtön szankcionáltam volna. Nem ő a főnök.
2022. máj. 9. 16:14
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, magamból kiindulva cselekedtem. Amúgy utána vissza lett kapcsolva a tv én meg szépen hazajöttem. Emlékszem 10 éves voltam mikor ment a moziban a Jedi visszatér. 12 éves tesóm elmehetett rá, én sajnos nem. Azóta sem néztem meg és nem is fogom soha megnézni.
Igazából lehet felesleges "fegyelmeznem" a kissrácot... Apás hétvégén minden meg van neki engedve... Én csak jót akartam...
2022. máj. 9. 20:47
14/15 anonim válasza:
Jòt akartàl, de nem jòl sült el. Tudod, a mondàs szerint, a pokolhoz vezető ùt is jòszandèkkal van kikövezve. Te egy màsik embert hàziàllatkent akartàl idomìtani. Ez nem ìgy működik. Ne ìrd felül, amit a szülő mondott. Ha valamit elvez a gyerek, ès nem kifejezetten veszèlyes vagy kàros, akkor azt hagyd neki. Itt pl. nem jòl ìtèlted meg, hogy mi lenne kàros. Ha el kell tőle venned valamit, akkor magyaràzz, kèrd, kèrj engedèlyt. Egy màsik emberről, nem egy gèpről van szó. Teljesen èrthető ès jogos, hogy dühös volt. Az emberek nagy rèsze ugyanebben a helyzetben szintèn magyon dühös lett volna.
2022. máj. 9. 21:04
15/15 anonim válasza:
Lol, én 12 évesen néztem 16os filmet is, igaz csak 1-2ot. Semmi bajom nincs 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!