NinaSimone kérdése:
Tudnátok ajánlani a 80-as 90-es évek filmjeiből, amit egy gyerek is nézhet?!
Figyelt kérdés
Olyan retro filmeket keresek, melyeket gyermekemmel nyugodtan nézhetek. Pl Kipurcant a bébicsősz.. Drágám a kölykök..Végtelen történet...stb Mondanátok hasonlóakat?!2019. jan. 23. 09:41
1/9 anonim válasza:
Esetleg a Vissza a jövőbe 1,2,3
De ha megírnád, mennyi idős a gyermeked, könnyebb lenne filmet ajánlani. Sok olyan film van, amiben ugyan nincs olyan, amit egy gyerek ne láthatna, viszont ha nagyon kicsi, esetleg még nem érti annyira.
2/9 anonim válasza:
Ėrdemes a regebbi magyar filmeket is megnezni vagy legalább számításba venni. Pl tüskevár, az öreg bánya titka, le a cipővel, csutak stb Ezek jók.:)
3/9 A kérdező kommentje:
A vissza a jövőbe az egyik nagy kedvencem, a Karate kölyök is. :) 8 éves a lányom. Nem olyan, mint én 8 éves koromban, de persze bizonyos dolgokat még nem láthat.
2019. jan. 23. 10:37
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és persze köszönöm a választ.
2019. jan. 23. 10:37
5/9 anonim válasza:
Dennis a komisz
Reszkessetek betörők
Jumanji (!)
6/9 anonim válasza:
Spielberg féle Kincsvadászok
E.T
Végtelen történet
Macskafogó
Szaffi
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bár alig van olyan, amit ne ismernénk :D Én pl a Spinédzserekre gondoltam, hogy megnézzük. Szerintem az még belefér egy kislánynak. (Az amerikai pite és társai teljesen ki vannak zárva :) )
2019. jan. 23. 13:51
8/9 anonim válasza:
Akkor írok még néhányat, amit hasonló korban nagyon szerettem:
Szabadnapos baba
Beethoven-filmek
Az őserdő hőse
Kincs ami nincs
Az istenek a fejükre estek 1-2
9/9 A kérdező kommentje:
:D Mindet láttuk :) de amúgy jó filmek ezek! :) Egyébként volt egy olyan film is, hogy Mac a földönkívüli barát. Tetszett a lányomnak. Köszönöm az ötleteidet :) még ha mindet láttuk is, azért köszönöm. :)
2019. jan. 24. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!