21 hónap körüli gyermeketeket lekötik már a rajzfilmek?
nem és nem is nézetjük vele. inkább elalszik rá pl. family guy csak az elejét szereti a dora meg ezeket nézi hétvégén reggel kb. 5-10 percig aztán megunja.
de az nem rajzfilm hanem foglalkoztató
Köszönöm a válaszokat.
Az én fiamat is a kártyák kötik le, vannak neki ilyen figurás kártyái, autók, házak, fák, állatok, ilyesmik vannak rajta, azt egy nap 20-szor kipakoltatja.
szia, nálunk nincs tv-zés a kicsimnek, nálunk csa szobaantenna van, azzal nem fogunk mesecsatornát. de pl. tegnap a youtube-on kerestem egy frakk- epizódot, 8 perces, és azt végignézte, közben kommentálta, hogy vaúú meg nyaúúúú :)))
de sztem ez ygerekenként változó.
21 hónapos lesz 1 hét múlva
csak az elejét nézi meg amikor táncolnak nem nézi ...
egyébként mi van benne, még jobb mintha a sok örör parasztot nézné a tv2-n meg reggel birka mónikát a reggeliben.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szeretném én sem rászoktatni, csak kíváncsi voltam, hogy más kisgyereket ebben a korban érdekel e már a mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!