Szoktátok "ijesztgetni" a gyermeketeket? Hatásos?
Arra gondolok, hogy ha nem fogad szót akkor a Télapó nem hoz ajándékot!
Tegnap mondtam a 3 éves fiamnak, hogy a Télapó mindent lát és hall, és azoknak a gyerekeknek akik bután viselkednek nem hoz ajándékot. Mintha lett volna valami hatása, ma reggel összeszedettebb volt egy kicsit.
Az én kis unokatesóm azt mondta az anyukájának erre, hogy: "Nem is kell, már van itt egy csomó játék!"
:DDDDDDD
4 éves
Első! Talpraesett esett egy kisgyerek,az biztos! :)
Igen,én szoktam,és szerencsére beválik. Mondjuk inkább ezzel ijesztgetem,mint a farkassal,zsákos emberrel,kamrába zárással!(van a környezetemben ilyen anyuka sajnos!)
nem szereti ha kremezik. en a sudocen kremmel ijeszgetem (hogy bekenem, ha nem csinal meg eztvagyazt)
nagyon furgen megcsinal mindent (van olyan erzesem, hogy nem is fel tole igazan, csak jo mokanak tartja az ijesztgetest)
o kimondottan szeret rossz gyerek lenni, igy nalunk a jo gyerek duma nem jon be
ellenben ha kenek egy kis sudocent a kezemre, fel pillanat alatt megvan az oltozes, szalad furdeni, jon aludni :D
(egyebkent kene kennem a popsijat, most a fosi kicsit kicsipte, de beleestem a sajat csapdamba..szoval randa dolog, de orvul akkor kenem be, amikor alszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!