Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tesztek félre pénzt a gyereknek?

Tesztek félre pénzt a gyereknek?

Figyelt kérdés
Úgy értem havonta valamennyit ha pl majd jogosítvány kell neki vagy mire külön életét akarna kezdeni?
2022. ápr. 15. 11:31
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Babakötvényt már nem lehet nyitni gondolom ha óvodás?
2022. ápr. 15. 11:32
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
De lehet nyitni.
2022. ápr. 15. 11:38
 3/21 anonim ***** válasza:
62%

Mi nem teszünk félre.

Jelen pillanatban nincs miből.

2 éve házat vettünk, addig arra spóroltunk. Most felújítunk, erre megy el minden. Kölcsönt nem akarunk felvenni, igy tudjuk csak megoldani, apránként.

Majd ha kész lesz a felujítás (tervek szerint 2-3 év, de majd kiderül) utána meglatjuk hogy leszünk anyagilag.

2022. ápr. 15. 11:41
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Van megtakarításom,abbol ha szükséges akkor persze költenék a gyerekimre is.
2022. ápr. 15. 11:46
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Külön nekik nem, saját számlára magunknak, aztán majd úgyis segíteni fogjuk, ha jogsi kell stb. Amúgy se jó szívvel adnám egy 18 éves gyerek kezébe több millió megtakarítást.
2022. ápr. 15. 11:57
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Neki is teszünk félre külön és vannak nekünk is megtakarításaink. Ilyen jogsi meg ilyenekre nem várnám el hogy a saját pénzéből költsön. Azt nem arra szánjuk.
2022. ápr. 15. 12:14
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Nyitottunk neki babakötvényt. Én is kaptam kb annyi pénzt anyukámtól, és az első lakásomba forgattam, szóval nem lett elverve baromságokra. Legalább ennyivel én is szeretném őt támogatni.
2022. ápr. 15. 12:23
 8/21 anonim ***** válasza:
54%
Egy éves az első gyerekünk, egyelőre nem. Építkeztünk, még van mire költeni, vállalkozást is indítottunk, jelenleg sajnos nem tudunk miből félretenni, de az a cél hogy mire a második gyermekünk is megszületik, el tudjunk kezdeni spórolni nekik.
2022. ápr. 15. 12:33
 9/21 anonim ***** válasza:
63%
Amikor összeházasodtunk és elhatároztuk, hogy lesz gyerek is akkor kezdtünk el félrerakni a jövőjére és azt befektetni, forgatni. 5 év házasság után vállaltuk be a gyereket, mert addigra volt egy hitelmentes házunk, meg már a gyereknek is félre volt pakolva pár millió. Most 9 éves és már most van annyi, hogy ha akar egy lakást vagy esetleg külföldön egyetemre járni akkor azt már futná.
2022. ápr. 15. 12:41
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Havonta 15 ezer megy neki külön számlára. Pár millió lesz belőle felnőtt korára, autó, vagy lakás részlete lesz belőle terveink szerint.
2022. ápr. 15. 12:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!