"úgyhogy elég ritka az olyan ovi, ahol nincs ilyenkor összevont csoport"
Csak 35 ovira van rálátásom, egyikben sincs csökkentett üzemmód. Ugyanúgy, ahogy az iskolai őszi szünet idején sem. Összevont csoport pedig tilos pár gyerek hiányzása esetén. Igényfelmérést se végezhetnek törvényesen az óvodák a tavaszi/őszi iskolai szünetek előtt arról, hogy hányan kívánnak menni.
Egyébként meg 2 nap a tavaszi szünet. A többi mindenkinek szabad.
2022. ápr. 13. 07:02
12/17 A kérdező kommentje:
Én se értem mit kell ezen a tavaszi szüneten kiakadni. Akinek nincs szünet az ne vàlaszoljon, ennyi. Nyilván aki dolgozik az viszi oviba, aki vesz ki szabit vagy nem dolgozik az nem viszi és annak van tavaszi szünet. Itt szerdától szerdáig ügyelet van csak az oviban, az viszi aki dolgozik. 2 összevont csoport van a 4ből.
2022. ápr. 13. 07:33
13/17 anonim válasza:
Ha lehet hinni az időjárás előrejelzésnek, akkor szánkózni fogunk és hóembert építeni.
2022. ápr. 13. 09:17
14/17 anonim válasza:
Szinte megtiszteltetés, hogy a gyakorikérdések magasan kvalifikált népe számára ilyen haszontalanul fogjuk tölteni ezt az egy hetet 😂 Azért kíváncsi lennék, hogy mégis mi a helyes válasz.
2022. ápr. 13. 14:19
15/17 anonim válasza:
Az, ha lerakod a tv elé, hát nem tudtad?
Én sem értem már ezt az oldalt.
Egy ilyen egyszerű kérdésnél is rögtön bele állnak a kérdezőbe, hogy minek szült, ha nem tudja lefoglalni, a másik fele meg csak szimplán nem tud szöveget értelmezni és közli, hogy az óvodákban nincs tavaszi szünet. Ok, de nem ez volt a kérdés.🤦🏼♀️
Engem pl tökre érdekel, hogy ki mit csinál a hosszú hétvégén (ha így jobban tetszik).
2022. ápr. 13. 15:05
16/17 anonim válasza:
Nálunk ez a hét tavaszi szünet suliban is, oviban is. Hétfőn utaztunk 500 km-t. Kedden elvittük a gyerekeket a szentendrei skanzenba. Ma kimentünk a temetőbe, mert tegnap kérdezték a gyerekek, hol van eltemetve a nagypapájuk. Megmutattuk nekik. Holnap egy szobrászművészhez fogunk menni kézműves foglalkozásra. Péntekre egyelőre nincs terv. Szombaton családi összejövetel lesz, vasárnap hazautazunk, hétfőn meg pihenünk. Ha az időjárás engedi, kimegyünk játszóterezni vagy ilyesmi.
2022. ápr. 13. 18:25
17/17 anonim válasza:
Van itt ez a 61%-os majom, annak szúrja a szemét, ha bárki valami mást ír azon kívül, hogy otthon vakarózunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!