Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy fog telni a tavaszi...

Hogy fog telni a tavaszi szünetetek óvodás korú gyermekkel?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%

Minek szültél, ha még ez is kérdés számodra hogyan kösd le a gyereked?

Húsvét: sütés-főzés, locsolkodás, családozás. Talán még belefér egy rövid kirándulás pl állatkert.

A többi rend szerint. Játszik a gyerek odabent és az udvaron.

2022. ápr. 12. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Csütörtökön szerintem tojást festünk, meg készülődünk.

Pénteken elmegyünk egy közeli tulipános kertbe szüretelni, délután süteményt sütünk.

Szombaton nálunk lesz sütögetés, átjönnek a barátaink, gyerekeknek lesz tojáskeresés.

Vasárnap anyósomhoz megyünk ebédre, utána pihenő.

Hétfőn meg a férjem unokatestvérééknél lesz nagy családi “batyus” összejövetel, mi oda megyünk a kicsivel, az 5,5 éves lányunkat pedig a keresztszülei (tesómék) elviszik fürdőbe.

2022. ápr. 12. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Holnap sem megy már oviba a 2 nagy, nekik semmi extra nem lesz, én alvásidőben festem a hímes (hungarocell) tojásokat, amiket tojni fog majd a nyuszi. Csüt. a férjem szabin lesz, kirándulunk egy nagyot a közelben. Pénteken töltött kápit főzünk és sütünk mézeskalácsot, utóbbit szinte teljesen a gyerekek készítik, csak én sütöm. Szombaton megfőzzük a sonkát és a tojást, ételfestékkel be is festjük majd őket. A kalácsot este sütöm meg, mert ha látják, akkor nem marad reggelire. 😄 Vasárnap reggeli közben jön a nyuszi, vannak tyúkjaink, így rájuk hivatkozva simán ki tud menni egyikünk eldugdosni a kertben. Reggeli után megkeresik a gyerekek ezeket, utána játszunk. 😊 Hétfőn anyukámék átjönnek, bográcsozunk, lehet, hogy sütünk kürtős kalácsot is. Kedden állatkert vagy itthon, ez még nem fix, fáradtsági szinttől fog függeni.
2022. ápr. 12. 17:45
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Már holnap sem megy oviba, megyünk majd több napra pihenni.

A hotelben lesz tojáskeresés locsolkodás, ha akar rész vesz rajta.

A mi családunkban nem tartjuk a húsvéti hagyományokat. Nem szeretjük pl a sonkát sem.

Nagyszülők is jönnek velünk, nem lesznek egyedül.

Nekünk azaz ünnep, hogy kirándulunk, medencézünk, túrázunk.

6 éves fiam van

2022. ápr. 12. 19:18
 5/17 anonim ***** válasza:
27%

Húha, mi volt ennyire “nem hasznos” a válaszomban, hogy nullára van értékelve? 🤔

Remélem nincs más örömötök az életben, csak a piros x nyomkodása!😘

2022. ápr. 12. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Úgy, mint egy sima hétvége. Mi poshadunk itthon, az apja meg dolgozik
2022. ápr. 12. 19:28
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Az óvodában nincs tavaszi szünet, úgyhogy sehogy. Mi dolgozunk, ő oviban. Húsvétkor pedig a nagyijához megyünk hosszú hétvégére.
2022. ápr. 12. 19:40
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Az óvodában nincs tavaszi szünet, a munkahelyen meg pláne nincs.
2022. ápr. 12. 21:55
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Fiam ovijában már hétfő óta szünet van (költözik az ovi). Tegnap meg ma a férjemmel volt itthon, holnap és holnap után velem lesz, utána mindenki itthon lesz már. Szerintem tegnap meg ma nem nagyon csináltak semmit, apja dolgozott, csak itthonról. Holnap kitakarítunk rendesen, meg elmegyünk bevásárolni, délután edzés, szóval a muszáj dolgok lesznek. Csütörtökön elmegyünk a nagypapájához. Pénteken tojást festünk, sonkát főzünk, ezen kívül max játszótér vagy ilyesmi. Szombat süti sütés, játszótér, füvet szedünk a nyuszifészekhez, este húsvéti vacsora. Vasárnapra tojik a nyuszi, húsvéti reggeli, utána megyünk anyukámhoz nagy családi ebédre (húsvét plusz szülinap plusz névnap apropóján). Hétfőn jön hozzánk apukám. Kedden nem tudom, csak annyi a biztos, hogy este elviszem anyukámhoz, mert náluk még szerdán se lesz ovi, másnapig ott lesz, mi meg megyünk dolgozni, utána hazahozom. Hát úgy kb. ennyi, amit előre tudok.
2022. ápr. 12. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Van tavaszi szünet az óvodában is, csak teljes leállás nincs. De az iskolai szünetekkel egyidőben ott is csökkentett mód van, kivéve, ha kb ugyanakkora létszám van valahol, mint egyéb időben. De ahol iskolás tesó is van, ott az ovist se szokták vinni, úgyhogy elég ritka az olyan ovi, ahol nincs ilyenkor összevont csoport. Egyértelmű, hogy ezt az időszakot hívják a szülők tavaszi szünetnek, nem értem, mit kell ezen értetlenkedni néhány válaszolónak.
2022. ápr. 12. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!