Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves lett a kisfiam és...

2éves lett a kisfiam és mintha felfordult volna a világ.Olyan hiszti ,dobálás van sikitozás van,h.kész vagyok! Ki,hogy kezelte ezt?

Figyelt kérdés

Ha valamit nem engedek a játékai vagy épp ami a kezében van repül...Pelenkázásnál csapkod.Én lassan megőszülök attól,h.egyik percben szépen játszik ha kint vagyunk városba sétálni minden ok egyszer csak valami bekattan nála és rosszalkodik.Ki,hogy viseli ezt mit lehet tenni,h.mondjuk ne álljon minden nap égnek a hajam😅

Védőnőnk azt mondta nyugi 3évesen még rosszabb lesz.Szuper😫😫😁😁

Kérlek nyugtassatok meg,h.nem csak nálunk van ez,és vége lesz ennek!!🥰

2022. márc. 23. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
7 ez tudom hogy nekem szól mert nekem csinálja a legtöbbször, de ha észre veszem akkor csak azért is csinálja, ha nem veszek róla tudomást szól, hogy szóljak rá.
2022. márc. 23. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11 persze produkálja magat mert tudja hogy erre tuti ugrasz. Nehéz velük. 🤦🏼
2022. márc. 23. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
7 láttam sok gyereket, kisgyermek nevelő vagyok 20 éve, van 2 nagy gyerekem, de ez a kis terrorista nem semmi😁
2022. márc. 23. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Amelyik köpköd, abból focista lesz.
2022. márc. 24. 07:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is 2 éves, hát borzalom. Eldobja magát, ha nem oda teszem a játékot ahova eltalálja. (Szigorúan a habtapira, fejet óvatosan letéve meg ne üsse! :D )

Boltba menni vele konkrétan nem lehet, ordít, sikít, én meg csak fogom a fejem, hogy mégis miért csinálja 🤦🏼‍♀️

2022. márc. 24. 13:35
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon köszönöm mindenkinek!

Hisztire hisztivel válaszolni nem jött be😊

Kipróbáltam ,h.nem veszek tudomást róla fogtam kimentem a szobából.Hallottam repültek a kocsit 😅+ jött mindenhova utánam hisztizni...

Kaptam még egy tippet,hisztinél vegyem fel öleljem valljuk be nem annyira ölelni valók mikor ekkora hisztit levágna na de megpróbáltam taszított ahogy csak tudott😁 Aztán letettem ott ültem mellette nem szóltam semmit,nem mondom,h.mondjuk holnap ez összejön de kezdett lenyugodni jött ,h.foglalkozzam vele öleljem.

Meglátjuk.Mindig mikor rosszalkodik mondja,h.bocsánat anya🥰imádom nem tudok rá haragudni.Egy dolog amitől készen vagyok mikor a városba séta közbe jön rá persze marha sok ember elött na akkor vagyok úgy,h.na most mit,h.reagáljak? Hagyjam? Mindenki minket néz ,huuu nagyon ciki,bár tuti átmentek ők is ezen vagy még ez vár rájuk.😅

Kitartás Mindenkinek!

2022. márc. 25. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Valoban rosszabb lesz 3 evesen:)
2022. ápr. 28. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!