Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves lett a kisfiam és...

2éves lett a kisfiam és mintha felfordult volna a világ.Olyan hiszti ,dobálás van sikitozás van,h.kész vagyok! Ki,hogy kezelte ezt?

Figyelt kérdés

Ha valamit nem engedek a játékai vagy épp ami a kezében van repül...Pelenkázásnál csapkod.Én lassan megőszülök attól,h.egyik percben szépen játszik ha kint vagyunk városba sétálni minden ok egyszer csak valami bekattan nála és rosszalkodik.Ki,hogy viseli ezt mit lehet tenni,h.mondjuk ne álljon minden nap égnek a hajam😅

Védőnőnk azt mondta nyugi 3évesen még rosszabb lesz.Szuper😫😫😁😁

Kérlek nyugtassatok meg,h.nem csak nálunk van ez,és vége lesz ennek!!🥰

2022. márc. 23. 18:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Dackorszak.

Kitartás!:)

2022. márc. 23. 18:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

“Rémes 2 éves” korszak.

Sajnos lehet rosszabb is. Amikor majd a semmin is hisztizik.

De elmúlik, nyugi😊

Addig kitartás!

2022. márc. 23. 18:27
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Az én kisfiam és 2 éves. Én konkrétan "leszarom" mikor hisztizik, nem hat meg, nem idegesítem fel magam rajta.
2022. márc. 23. 18:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem masfel eves kortol ez van. A lanyom sosem hisztizett nyilvánosan,nah a fiam. Ordoguzo. Sokkal rosszabbak a fiuk,tenyleg.
2022. márc. 23. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Hisztizz te is, aztán nézd meg hogy reagál rá.
2022. márc. 23. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából próbálj közömbös maradni. Olvass utána miért van a hiszti, ha megérted őt, máshogy állsz hozzá. Kisfiam másfél éves, már most ezt csinálja, a nagylányom 14 éves, kőkemény kamasz kor, hát néha szép csendben magamban kardomba dőlök 🤣

A humor is sokat segít mindkét esetben. Ha te ideges leszel, meg tovább tart a frusztrációja. Kezeld higgadtan, csak belül robbanj fel.

2022. márc. 23. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Hasra vágja magat en meg otthagyom. Mondjuk az ciki volt hogy a bolcsis néni ma közölte hogy kopkodott. 🤷🏼‍♀️🤦🏼
2022. márc. 23. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

7 a fiam egész nap köpköd, de csak itthon a bölcsiben viselkedik, engem meglát és kb már köp is.

Mindent is próbáltam lekakantja.

2022. márc. 23. 21:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam másfél éves, de mar javában dackorszakos. Sokszor nem veszek rola tudomast, inkabb ott hagyom, had hisztizzen, vagy elterelem a figyelmét gyorsan valami mással, vagy még az is beszokott válni ha csodalkozok, hogy mi történt, azzal a valamivel ami miatt epp hisztizik 😃. Az viszont nem jott be, hogy en is hisztizek, akkor pofonvág, és megnagyobb hisztit csap, na meg persze az utcan, boltban erdekesen nezne ki. 😅
2022. márc. 23. 21:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8 hát remélem kinovik. Itthon is szokott néha de nekem leállítja magat azért. Úgy néz ki a bolcsis néni nem volt elég erélyes. Mindegy buntibe tettek végül.
2022. márc. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!