8 èves mèg mindig nem játszik egyedül a 2 eves meg egesz nap sikít?
Figyelt kérdés
Normalis hogy a 8 eves,masodik osztályos kislanyom a mai napig nem jatszik egyedul semmit? Megorjit minket. Most is bőg,hogy vele senki nem játszik. Ket napja migrennel fetrengek, a ket eves fogzik. Kicsinek se volt el egyedul,mindig biztattak,majd 3 evesen,majd 6 evesen,majd ha megtanul olvasni. Semmi. Fetreng a foldon,sirdogal szenved,tekereg es engem szid,hogy en nem jatszok vele. Eleg volt. 8 eve a foldon ulok es autot tologatok. Megorulok tole. A tesoert is nyuzott,hadd ne mondjam,olik egymast,szet kell valasztani oket. Egyik az emeleten,masik a fszt en,mert minden unnepnap,hetvegen mikor itthon vannak olik egymast,baleset van,verekednek. En vilagga megyek,allando cirkusz ,uvoltes az eletem. Masnal is ez van? Cluster migren alakult ki nalam az utóbbi fel evben... Koltozes,hazfelujitas,kert stb. Napi 3-4 sirogorcsom van,mert a kicsi is csak sirva kommunikal,nem beszel meg,igy alt.visit es sikit. En lassan ugy erzem hiba volt nekem gyereket vallalni,en erre nem vagyok alkalmas. Orom mostanaban semmi nincs benne,csak a kuzdes,siras,uvoltes felvaltva. Este legalabb alszanak... Egesz nap azt varom,de addigra olyan faradt vagyok,hogy hamar elalszok. Mondjatok mit tegyek mar hogy jobb legyen? Masnak is ilyen szar vagy miben van a hiba?2022. febr. 6. 14:00
21/21 A kérdező kommentje:
Minden oke. Mar 11 eves lesz. 5.osztalyos, most volt egy szintlepes. Tanul egyedul,4-5os tanulo. Mar a kerdest is elfelejtettem,hogy kiirtam anno. Megoldotta az elet.:)
A cluster migren azota se jott vissza, lement a csok es koltozes stressz. Haz kesz. A kicsi is mar kozepso csoportos, miota beszel sokkal jobb vele is. Bar nagy huligan:) neha faj a fejem de sima frontos. Az a brutal nyillalo migren azota se jott vissza. Lekopogom...
dec. 5. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!