Ti egy 13 hónapossal mindig játszotok v. hagyjátok kibontakozni is, szóval ti míg mást csináltok Ő játszik egyedül?
Lányom tök jól elvan magában is. Ha főzök, vagy épp valami dolgom van, akkor simán eljátszik magában. Én ennek nagyon örülök.
Ha akar velem játszani, akkor mutogat nekem, odahozza a játékokat, így tudom most rám van szüksége, de alapvetően nagyon jól elvan magában is.
Hangulatfüggő. Többnyire nyugodtan el tudok mosogatni, vagy feltenni a kaját főni, addig ő elvan.
Ha mégsem, és nyúz, akkor mindig adok neki valami elfoglaltságot a konyhában. Vagy mondjuk kérek tőle valamit a szobájából. Olyankor elmegy megkeresni, és egy darabig elvan, mert talál mást. :)
De olyan is van, hogy leülök, és jön rögtön, hozza a forma bedobóst, hogy akkor játsszunk.
Szia!
Az én kislányom már 18 hónapos múlt, de mindig is hagytam, hogy felfedezze maga körül a világot, ha éppen olyan kedve van. Vannak olyan napjaink, amikor folyton a "nyakamon lóg", de alapjában egy "mini tornádó". Azért természetesen a nagyon veszélyes dolgok - pl. az üveg erkély-ajtó csapkodása, ill. annak támaszkodás - az első pillanattól tiltólistásak. Mára egész jól megtanulta, hogy mit nem szabad. Nagyon aranyosan még a kezével is mutatja, hogy nem-nem!
Mindemellett imád velem mondókázni, "énekelni", táncolni!
A lányom épp az építőkockákat pakolja a formabedobó teknősbe.
Élvezettel felfedez. Ő mindent szívesen csinál, velem ill egyedül, tesóval.
Hagyom, hogy maga fedezzen fel.
Persze figyelem, hogy szemét-éles-veszélyes holmi ne kerülhessen a kezébe.
Amikor én kellek neki, akkor ha hidat nyomok se hagyna békén, és olyankor vele kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!