Baj, ha az egy éves babámmal nem mindig van energiám, idöm játszani, és egyedül játszik?
Figyelt kérdés
Nem hagyom egyedül,de van hogy csak ülõk,ès nèzem,ahogy jàtszik,vagy beszèlek hozzà,mert pl.fàradt vagyok.2014. febr. 11. 17:18
1/3 anonim válasza:
Miért lenne baj? Örülj, hogy magát is el tudja foglalni.
2/3 anonim válasza:
Dehogy baj! Nálunk is sokszor van ilyen! Pont egy éves az én kisfiam is, és sokszor míg én házimunkát végzek, eljátszik ezzel-azzal. Ma pl. csipeszekkel játszott vagy fél órán át. Közben "kommunikáltunk", élvezte nagyon! Hasznos, ha egyedül el tud játszani, ilyenkor nagyon sokat tud tanulni a saját tapasztalataiból is. Játékokkal sem szoktam megmutatni neki, hogy mit kezdjen, előbb-utóbb ő is rájön, vagy kitalál valamit. :)
SZerintem az nem lenne egészséges, ha egész nap játszani, foglalkozni kellene velük.
3/3 anonim válasza:
Minden nap kell is hagyni sokszor, hogy egyedül játsszon.
Az nagyon nem egészséges, ha állandóan a s*ggében van az anyuka a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!