Ti is szerettek mindenből nagyon betankolni a babának? Vagy csak én vagyok ezzel egyedül? Mindenki csodálkozik! Többi lent.
Fél éves a kislányom. Havonta ennyi mindent veszek:
-3 pampers box ( majdnem 400 pelenka)
-10 csomag törlőkendő
-10 doboz tápszer
-80 üveg bébiétel és gyümölcs
-3-4 fürdető
-2 sampon
-egy óriás sudocrem
Már kész raktár van itthon, de muszáj megvennem mindig. Miért van ez? Valaki van még így? Vagy csodabogárnak számítok?
Nálam is ez van:)
600 darab pelenka. (Napi 8-10 fogy, 2-5 kaka van)
8-12 popsitörlő
Fürdető 3
Popsikrém 3
10 tejpép
50-60 db babakaja, üdítő
Ez mellé még a rengeteg ruha! Ha valami akcios, abból mindig veszek párat!
Pl. Múltkor le volt átúszva a body, 7 hónapos fiamnak vettem 80-86-92-98 méretben egy egy csomagot
Atya ég, ez nem semmi :)! Hát, nekem elég csodabogárnak tűnsz :).
Nekem ez rengetegnek tűnik havi szinten, nem is tudom mennyi idő alatt használunk el egy sampont pl., bár mi mindig a fürdetőjével mossuk a haját is, de még abból sem fogy el egy hónap alatt egy egész flakon (Babylove, 1 literes ha jól rémlik).
Én a pelust meg a popsitörlőt szeretem váltogatni, már csak ezért sem tankolok be belőle.
Nekem ez iszonyatosan nagy mennyiségnek tűnik amit írtál.
Havonta egy doboz sudokrem? Hat nem tudom, nekem egy óriás doboz elég volt egész pelenkás korába, sőt maradt is az alján.
Viszont a ruhákkal en is így vagyok, egyszerűen nem bírom megállni ha szépet látok, minden mást csak akkor veszek ha elfogy.
Huh...szenvedélyes gyűjtögető vagy. :)
Én is szeretem, ha van itthon minden, de te egy kicsit túlzásokba esel.
Havi két sampon? Minek? Nálunk egy flakon sampon több hónapig elég, ha minden nap mosnám a haját sem megy el ennyi.
Akkor leszel bajban, ha a 400 pelusból megmarad 350 kicsi méret, áron alul adhatod csak el. A bébiételeknek is van szavatossági idejük, akárcsak a kozmetikumoknak, hónapok halmozása után dobhatod ki őket.
Részemről csak annyihoz ragaszkodom, hogy kb. pelusból + 1 csomag, törlőkendőből kb. 10 csomag, tápszerből +1 doboz legyen itthon.
Hét hónapos a fiam, egy üveges babykaját simán megeszik!
Napi egy gyümölcs, délelőtt, délben egy főzelék, uzsonna tejpép, vacsi megint egy üveg főzelék, s emellett szopik reggel este, meg napközben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!