Két hónapos babám egyedül is el tudja magát szórakoztatni. Aggódjak e miatt?
Örülj neki:) Az én kislányom 5-6 hónapos koráig nagyon jól elvolt egyedül,nézelődött,mosolygott,3 hónapos koráig utált kézben lenni,egyedül aludt el,most 10 hónapos,és 3-4 hónapja folyton velem szeretne lenni,csak úgy játszik,ha ott ülök vele,és gyakrabban van kézben,mint nem.
Minden időszak más és mindegyiknek meg van a maga szépsége:)Ne aggódj,nincs semmi gond a babáddal,de ha bizonytalan vagy,kérdezz rá az orvosnál,védőnőnél!
ez már nem anyapara ne is haragudj :D
egyrészt, azt, hogy visszamosolyog a 2 hónapos, még nem nevezném kommunikálásnak :)
másrészt 2 hónaposan autizmusra gondolni mert elvan a baba azért elég meredek! :D én 2 évesen gondoltam autizmusra mert nem kommunikált a gyerekem és utána még 2 évig vizsgálták pár havonta, mert a pszichiáterek sem tudták még akkor... :)
2 hónapos babának az kell, hogy az éhségérzetét jelezze :) nincs semmi baj, tetszik neki a kiságy, érdekes a világ, most kezd rácsodálkozni!
majd 15 hónapos kor körül jelentkeznek az autisztikus tünetek ha az lenne, addig ne agyalj ilyen marhaságon és kívánom, hogy azután se kelljen soha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!