8 èves mèg mindig nem játszik egyedül a 2 eves meg egesz nap sikít?
Néha az enyémek is nyuszognek hogy jatsszak velük, de pár próbálkozás után megértik hogy épp dolgom van, vagy más miatt nem tudok (4, 6 éves). Olyankor végül elvonulnak és jól elvannak együtt vagy külön.
Nincs semmi hobby, ami érdekelne a kislanyod és jobban bele tudba melyedni? Gyongyfuzes, csomozas,origami, tudomisen..
Azt tényleg nem lehet hogy folyton te szorakoztasd.
Ahogy előttem javasolták, lehet elvinnem egy gyerekpszichoogushoz, hátha van ennek a háttérben valami hogy miért kedvetlen és (látszólag) fáradt mindig. Szerintem nem fáradt, inkább valami miatt semmihez sincs kedve.
A kicsi meg. Hát szerintem minden két éves ilyen, sikit, visít, sír. Ő nála még elmulhat. Nagyon nehéz lehet, kitartást!!
Segit neha a haz korul,kezmuvest is szereti,de kivegzi egy nap alatt. Most rendeltem egy 50*40 es vaszonkepet,szam alapu festest,azt is regota szerette volna,illetvr egyutt csinaljuk a felnott szinezo konyveket,de mindig az sem megy nekem,es egyedul szinezni sem akar. Csak egyutt mindent.
Arcuregem szerintem rendben van,az elol fajna talan. Nekem a hajas fejborrol indul,es ma van a 3-4.nap es meg megint igy keltem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!