Mit jelent pontosan a következetesség? Mit tehetek hogy "kezelhetőbb" legyen a lányom?
Úgy érzem kezdek megbolondulni már. Én tényleg próbálok következetes lenni, büntetni, elmagyarázni mit hogy miért/miért nem. Ha valami nem akkor az nem is marad. De a lányom annyira kitartó hogy az hihetetlen. Ma pl onnantól kezdve hogy felébredt, reggel 9-től, amíg el nem aludt este 10-ig minden 10 percben azért hisztizett hogy adjam oda a telefont. Én nem szoktam odaadni de mikor anyósom vigyáz rá ami elég ritka ő odaadja. Beteg vagyok már egy hete alig bírok az ágyból felkelni, ő mellettem fetrengett és hisztizett. Hiába mondtam hogy hozzon játékot, játszunk, nem neki telefon kell. Nyilván nem adtam oda de idegileg kikészített.
Ez csak egy példa de máskor is olyan mintha megsem hallaná amit mondok. 3 éves
3 éves és mostakarod elkezdeni nevelni🤷
Erről már lecsúsztál csajszi! 🦋🐞🐳🦚
Ilyen a dackorszak. Kitartàs! Jól csinàlod, előbb-utòbb kinövi. Ez nagyon fàrasztò a szülőnek, de fontos fejlődèsi szakasz a gyereknek.
Ha anyòsod nem együttműködő, akkor èn nem bìznàm rà. Nàlunk exemmel nem volt egyetèrtès kèpernyőügyben, hat egyszerűbb nem ràkapatni a gyereket, mint leszoktatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!