Ez gonoszság, vagy csak következetesség?
Szia!
Inkább következetesség, mint gonoszság. Nem kell hallgatni senkire, az a lényeg, h aludjon, mikor alvási ideje van. És inkább most tanulja meg, mint 3 évesen rádöbbensz, h semmivel nem irányítható.....
Mikor ébred reggel és ehhez mérten mikor altatod délután?
Az én fiam ha korábban kel fel reggel, korábban is alszik el délután. Ha tovább alszik reggel, akkor hiába erőltetném nem aludna el előbb sem. Nem lehet hogy nálatok is ez a gond? Hogy még nem elég álmos. Még csak kezd álmos lenni amikor altatni akarod és azért nem alszik el, mert még nem elég álmos. Amikor így kínlódik, szerintem próbáld meg fél órával vagy egy órával később altatni és akkor talán gond nélkül elalszik. Én ha megvárom azt az időpontot, míg tényleg igazán elálmosodik a fiam, még magától is elalszik teljesen egyedül, ott sem kell lennem. Csak ha épp olyan napja van, akkor igényli, hogy feküdjek mellé, de kb. 3 perc alatt akkor is elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!