Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye 17 hónaposan nem gonoszsá...

Ugye 17 hónaposan nem gonoszság bölcsibe adni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben lesz 17 hónapos, a helye már megkenne, nekem pedig jó állás lenne kilátásban. Most kételyeim támadtak. El fog-e nélkülem aludni délután, ha otthon mindig együtt alszunk olyankor? Egyáltalán ott tudom-e hagyni? Mostanában alszik reggel 7ig is, akkor már kb f6kor kelnie kellene, hogy mindenki beérjen időben. Megéri? Menni fog? Nem akarok nyavalyogni, a tapasztaltak véleményére lennék kíváncsi.
2012. máj. 25. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Gonoszság? Nekem 8 hónapos korában muszáj visszamennem, így nem lesz más megoldás... Pszichológus vagyok, de nem láttam még bölcsitől bármilyen módon sérült gyermeket, ha ez megnyugtat. :)
2012. máj. 25. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Még mennyire, hogy megnyugtat :) köszi
2012. máj. 25. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémet is itthon altatni kellett, ott elaludt gond nélkül, ha néha nem, akkor mellécsücsültek. A tapasztalatom, hogy imádják a gyerekeket a gondozónők, és szívesen ringatják is :)

A nagy 2 évesen ment csak, a pici 1 év után fog menni, picit félek, de ez van...

2012. máj. 25. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Az enyém 19 hónaposan megy bölcsibe! :( Fájó szívvel viszem a naggyal itthon voltam 3 évet, mert közben terhes lettem, de most már muszáj vissza mennem. Gonoszság, vagy nem ez van. Nagyon kevesen tehetik meg, hogy otthon maradjanak sokáig, én megmondom őszintén lassan 5 éve itthon vagyok, nagyon vágyom már vissza, imádom a gyerekeimet, de sok volt így egybe.

Ha meg jó álláslehetőséged van, el ne szalaszd, a mai világban ez nagy kincs.

2012. máj. 25. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket! Bíztató.
2012. máj. 25. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Én és mindkét testvérem 15-17 hónaposan mentünk.

Köszönjük, jól vagyunk :-))

Nagyon jó, szoros a kapcsolatunk anyukánkkal, amióta szültem minden hülyeséggel őt hívom. Nem tette tönkre a kapcsolatunkat.

2012. máj. 25. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. A lényeg, hogy próbáljatok meg vele aktívan, sokat foglalkozni, amikor otthon van. :)
2012. máj. 26. 01:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem nevezném gonoszságnak, inkább szükséges rossznak. Szerintem 3 éves koráig a gyereknek legjobb az anyukájával, de ha muszáj, akkor muszáj. (Mondjuk 8 hónaposan szerintem iszonyú korai. Azt el sem tudom képzelni.)
2012. máj. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!