2 éves kisfiamnak a nyuszifoganal kozepen láttam ma egy kis lyukat. Mi a teendő ?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha betomnek neki . Rettenetesen hisztis. Nem is tudom elképzelni mit csinálna az orvosi székben. Arról nem beszélve hogy örök életre megmaradna benne az a sokk. Valaki tud más megoldást?2022. jan. 18. 21:02
51/55 anonim válasza:
És csodálkoznak az orvosok, hogy arrogáns seggfejnek tartaják őket. Ha a válaszoló valóban fogorvos, akkor sosem szeretnék hozzá menni véletlenül sem.
52/55 anonim válasza:
Jogos kritika, ugyanakkor érthető szerintem, hogy ilyen stílusban ír, amikor 4/6 év fogorvosi egyetemi képzés után egy olyan anonim laikus akarja kijavítani a saját szakterületét érintő dolgokból, aki kettővel odébb mondjuk olyan kérdésekhez szólt hozzá, hogy “Hány forint a vizes zsemle a Sparban?”
53/55 anonim válasza:
Szerintem itt a gyakorin senki hozzászólása mellé nincs odaírva, hogy mi a szakterülete, és főleg nem hogy abban valójában milyen jó. De szerintem az aki névtelenül is, de képes ilyen lekezelően megnyilvánulni, az nem való orvosnak.
54/55 anonim válasza:
Érthető, hogy bosszantja, ha valaki úgy okoskodik, hogy nincs igaza, de ezt szerintem le lehetne írni anélkül is, hogy lenézne másokat. A kasszásnak is ugyanúgy fontos a munkája, mint egy fogorvosnak attól még, hogy nem végzett egyetemet.
55/55 anonim válasza:
És gondolom a 16-os hozzászólás is tisztelt praktizáló fogorvos volt. Már a hangvételből ítélve. Lekezelő, nagyképű, arrogáns, a másik felet lealacsonyító és teljes egészében inkompetens idiótának beállító kommunikáció. Hogy viselkedhet a rendelőben, ha esetleg egy félősebb, rossz tapasztalatokat szerzett, isten ne adja SZUVAS fogú, nemtörődöm édességzabáló felnőtt kerül a székbe. A beteget is kioktatja ilyen hangnemben, a magát istennek képzelő orvosok Olimposzáról, mert az biztos segít a gondon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!