Mit a teendő, ha a tiltás ellenére is folytatja a gyerek?
Elviszed onnan.
Én olyankor beteszem az ágyában egy kicsit.
Aztán ha kiveszem és folytatja, akkor megint rászólok 2-3-szor, aztán megint elviszem onnan.
Előbb-utóbb felfogja...
14 hónapos, ugyanezt csinálja.
Tegyük fel mosogatok, ő pakolja a fiókját, elmegy a nappali irányába, mászik fel a kanapéra (az még rendben lenne, megtanítottam hogy kell lejönni) erre átlóg a karfán, mert ő fentről akar játszani a játékaival.... szaladok rémülten, erre hátradől vigyorogva, hogy hagytam a dagadt mosogatást másra. Leszedem a kanapéról, kimegyünk, visszamegy, mászik fel, szaladok, vigyorog, leveszem, vissza.
Most már az etetőszékben várja meg míg főzök, és mosogatok, ez van.
Illetve rájött, hogy kell kinyitni a sütőajtót, szóval azt is le kellett gyerekzárazzam...
A kanapéval nem tudok mit kezdeni, amerikai konyhás nappali, viszonylag nagy, nem tudom leválasztani a konyhát.
Köszönöm a válaszokat.
Az a baj, hogy nem tudok már mindent elzárni előle, rengeteg cuccunk van a szekrény tetején.
És mikor szűnik meg az olyan, hogy napközben, mikor kicsit összerámolok, hogy ne essünk-keljünk a játékokban, akkor azonnal ott terem és már dobja is le a földre, pakolja ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!