Miert hagyja el a legtobb anyuka a babakocsit 3 ev korul?
2 ev alatti gyerekem van (1,5 eves). Igy en babakocsizok. Ket anyuka is a 2-2,5 evesuket kezen fogva hozzak a jatszora nem laknak messze egyebkent 15p kb. Nem akarom megkerdezni oket miert nem toljak a gyerekeket mert rokonsagban is kb ekoruli gyereket probalnak szoktatni a setahoz szoval valoszinuleg ez igy szokott lenni de nem ertem az okat.
Elmagyaraznatok? En (mint tapasztalatlan elso gyerekes) ugy gondolom hogy konnyebb tolni illetve a jatszon boven elfarad a futkosasban, nekem es neki is konnyebb a kocsival.
De ez az elmelet ugy nez ki nem mukodik a gyakorlatban. Szoval mi az oka?
Kedves Kérdező!
Engem sosem érdekelt, más hogyan közlekedik a gyerekével.
De a te gyereked 1,5 éves. Ilyen pici korban egy 1,5 és egy 2 éves közt óriási különbség van.Lehet a tied sem akar majd egy idő után beleülni.
Mi 2,5-3 éves koráig babakocsiztunk. A gyerekem elvolt benne,NEKEM viszont sokkal kényelmesebb volt.Engem sem érdekel mit szólnak mások,mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Az első fiam amióta megtanult járni, meg sem áll. Bele se lehetett tenni a babakocsiba. De örültem is neki, hiszen így elmentünk egy kör sétára, és meg is volt a lemozgatás, szépen megtanult mellettem sétálni, mindent megnézhetett, ami érdekelte, és erősödött is. Jelenleg futó biciklivel halad. Egyetlen egyszer volt, hogy haza kellett cipelnem, mert annyira elfáradt. Mondjuk max 1 órát vagyunk a játszótéren, én a sétát is beleszámolom a fáradásba.
A kicsivel is szeretném már elhagyni a babakocsit, csak egy gyorsan haladó tesó mellett úgy, hogy még ellenkezik is a séta ellen, kb lehetetlen. + Nekem nem kényelmesebb babakocsit tolni, mintha jönne magától.
1.5 évesen elhagytam...
Mert macera.
Boltban nem tudsz mellé bevásárlókocsit tolni.
Az autóban elfoglalja az egész csomagtartót.
Sok boltba be sem lehet férni.
Vonaton kriminális vele menni.
Ja és igen, bele se akart ülni. Üvöltött benne, egyszer ki is esett.
1.5 évesen
Akkor hagytuk abba.
Simán lesétál egyhuzamban 3-4 km-t is.
"Boltban nem tudsz mellé bevásárlókocsit tolni."
Hm, de hova pakolnál el egy bevásárlókocsinyi cuccot, ha csak babakocsival vagy?
A húzós kosár pont elég, azt tudod húzni babakocsival is és az pont az a mennyiség, amit még elbír az ember babakocsival.
"Az autóban elfoglalja az egész csomagtartót.
Sok boltba be sem lehet férni.
Vonaton kriminális vele menni
"
Ha nem megfelelő méretűt veszel.
A mi kocsinkkal a legkisebb egyszemélyes boltba is könnyen befértünk.
Csomagtartó negyedét se foglalta (és nem nagy a csomagtartó).
Vonaton egy álom volt vele.
A legszívesebben én is beleülnék, olyan kênyelmes.
Húzós kosár hol van? Felénk se a Lidl-ben, se a Pennyben nincs, se az Aldiban..csak a Tescoban van.
Nem kell bevásárlókocsinyi cucc, de már mondjuk 12 dolgot se tudsz egyensúlyozni babakocsit tolva. Csináltam a Pennyben, el is ejtettem mindent.
Amúgy a babakocsi alsó tárolójába + a kocsikampóban simán hazavittem egy nagybevásárlást kb.
28, érdekes. Nálunk a pennyben is van. Sparban is, aldiban is, tescoban is. De a sima kosár is teljesen oké.
Sőt, akkor se szedik le a fejed, ha teljesen üres alsókosár esetén abba pakolsz. Ha félsz, egyszerűen szólsz a biztonsági őrnek, hogy hahó, alulra pakolok és kész.
5 kulonboző Pennybe járok, egyikben sincs , már írtam nekik anno levelet is, hogy mi az oka..
Kaptam 2 hónapra rá egy nyálas sablon szöveget.
Hol van kosár?
Mert Pilis, Albertirsa, Monor, Jászberény, Budapest Könyves Kálmán körút Pennyben nincs évek óta. Hol van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!