Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert hagyja el a legtobb...

Miert hagyja el a legtobb anyuka a babakocsit 3 ev korul?

Figyelt kérdés

2 ev alatti gyerekem van (1,5 eves). Igy en babakocsizok. Ket anyuka is a 2-2,5 evesuket kezen fogva hozzak a jatszora nem laknak messze egyebkent 15p kb. Nem akarom megkerdezni oket miert nem toljak a gyerekeket mert rokonsagban is kb ekoruli gyereket probalnak szoktatni a setahoz szoval valoszinuleg ez igy szokott lenni de nem ertem az okat.

Elmagyaraznatok? En (mint tapasztalatlan elso gyerekes) ugy gondolom hogy konnyebb tolni illetve a jatszon boven elfarad a futkosasban, nekem es neki is konnyebb a kocsival.

De ez az elmelet ugy nez ki nem mukodik a gyakorlatban. Szoval mi az oka?

2022. jan. 7. 22:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 éves korban hagytuk el, de csak azért, mert jött a kistesó és neki kellett a babakocsi. De amúgy simán használtuk volna még, mert nem igazán szeretett sétálni hamar elfáradt. Viszont testvér fellépő van hozzá.
2022. jan. 8. 09:23
 22/32 babyboom567 ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Engem sosem érdekelt, más hogyan közlekedik a gyerekével.

De a te gyereked 1,5 éves. Ilyen pici korban egy 1,5 és egy 2 éves közt óriási különbség van.Lehet a tied sem akar majd egy idő után beleülni.

Mi 2,5-3 éves koráig babakocsiztunk. A gyerekem elvolt benne,NEKEM viszont sokkal kényelmesebb volt.Engem sem érdekel mit szólnak mások,mindenki úgy csinálja ahogy akarja.

2022. jan. 8. 10:18
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Az első fiam amióta megtanult járni, meg sem áll. Bele se lehetett tenni a babakocsiba. De örültem is neki, hiszen így elmentünk egy kör sétára, és meg is volt a lemozgatás, szépen megtanult mellettem sétálni, mindent megnézhetett, ami érdekelte, és erősödött is. Jelenleg futó biciklivel halad. Egyetlen egyszer volt, hogy haza kellett cipelnem, mert annyira elfáradt. Mondjuk max 1 órát vagyunk a játszótéren, én a sétát is beleszámolom a fáradásba.

A kicsivel is szeretném már elhagyni a babakocsit, csak egy gyorsan haladó tesó mellett úgy, hogy még ellenkezik is a séta ellen, kb lehetetlen. + Nekem nem kényelmesebb babakocsit tolni, mintha jönne magától.

2022. jan. 8. 16:44
 24/32 anonim ***** válasza:
83%
Már az is elég, ha a baráti körben valakinek kistesója születik, onnantól a háromévesed eldönti, hogy a babakocsi az „kisbabás”, ő meg már nagylány/nagyfiú, és ciki neki :)
2022. jan. 8. 17:42
 25/32 anonim ***** válasza:
75%

1.5 évesen elhagytam...

Mert macera.

Boltban nem tudsz mellé bevásárlókocsit tolni.

Az autóban elfoglalja az egész csomagtartót.

Sok boltba be sem lehet férni.

Vonaton kriminális vele menni.

2022. jan. 8. 18:22
 26/32 anonim ***** válasza:
75%

Ja és igen, bele se akart ülni. Üvöltött benne, egyszer ki is esett.

1.5 évesen

Akkor hagytuk abba.

Simán lesétál egyhuzamban 3-4 km-t is.

2022. jan. 8. 18:24
 27/32 anonim ***** válasza:
14%

"Boltban nem tudsz mellé bevásárlókocsit tolni."

Hm, de hova pakolnál el egy bevásárlókocsinyi cuccot, ha csak babakocsival vagy?

A húzós kosár pont elég, azt tudod húzni babakocsival is és az pont az a mennyiség, amit még elbír az ember babakocsival.

"Az autóban elfoglalja az egész csomagtartót.

Sok boltba be sem lehet férni.

Vonaton kriminális vele menni

"

Ha nem megfelelő méretűt veszel.

A mi kocsinkkal a legkisebb egyszemélyes boltba is könnyen befértünk.

Csomagtartó negyedét se foglalta (és nem nagy a csomagtartó).

Vonaton egy álom volt vele.

A legszívesebben én is beleülnék, olyan kênyelmes.

2022. jan. 9. 14:52
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

Húzós kosár hol van? Felénk se a Lidl-ben, se a Pennyben nincs, se az Aldiban..csak a Tescoban van.

Nem kell bevásárlókocsinyi cucc, de már mondjuk 12 dolgot se tudsz egyensúlyozni babakocsit tolva. Csináltam a Pennyben, el is ejtettem mindent.

Amúgy a babakocsi alsó tárolójába + a kocsikampóban simán hazavittem egy nagybevásárlást kb.

2022. jan. 9. 15:26
 29/32 anonim ***** válasza:
32%

28, érdekes. Nálunk a pennyben is van. Sparban is, aldiban is, tescoban is. De a sima kosár is teljesen oké.

Sőt, akkor se szedik le a fejed, ha teljesen üres alsókosár esetén abba pakolsz. Ha félsz, egyszerűen szólsz a biztonsági őrnek, hogy hahó, alulra pakolok és kész.

2022. jan. 9. 16:44
 30/32 anonim ***** válasza:
72%

5 kulonboző Pennybe járok, egyikben sincs , már írtam nekik anno levelet is, hogy mi az oka..

Kaptam 2 hónapra rá egy nyálas sablon szöveget.

Hol van kosár?

Mert Pilis, Albertirsa, Monor, Jászberény, Budapest Könyves Kálmán körút Pennyben nincs évek óta. Hol van?

2022. jan. 9. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!